8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Správně sedět je základ

23. 01. 2017 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Čím dál častěji se lidé setkávají s bolestmi zad. Mezi hlavní příčiny patří dlouhé sezení u PC, sezení na nekvalitních židlích nebo špatné držení těla. Bolesti bývají často chronické, dlouhodobé, často téměř nesnesitelné a zdají se být již nevyléčitelné. Ve většině případů přestane pomáhat dlouhodobé užívání léků na bolest, na které si tělo rychle zvykne a postupně přestává jejich účinky vnímat. Také uvolňující gely a masti nelze používat do nekonečna. Ne každý z nás má také dostatek času či peněz, aby si mohl dovolit navštěvovat masážní studia nebo chodit pravidelně cvičit a posilovat.

Moderní doba ale přichází se zdánlivě jednoduchým a nekomplikovaným řešením těchto problémů. Stačí se pohodlně posadit a vaše záda se budou léčit relaxovat sama. Tak snadno to však nepůjde.

židle SpinalisPro pohodlné a zdravé sezení potřebujeme správnou židli, a těch není mnoho. Židle Spinalis je zdravotní židle, která neustále udržuje tělo ve správné poloze sezení, takže pomáhá odbourávat krátkodobé i dlouhodobé bolesti zad, krční páteře a beder a navíc jim i předchází. Spinalis simuluje sezení na gymnastickém míči, které je pro zdravá záda velice příznivé. Nejvíce je určitě ocení lidé v kancelářích, lidé pracující celý den s počítačem a obecně lidé trávící u PC mnoho času.
Spinalis simuluje dynamické sezení na gymnastickém míči, které je pro zádové svaly a správnou posturu příznivé. Ale pozor, všeho moc škodí, pokud budete na míči sedět více než 2 hodiny denně, bude docházet k přetěžování zad a můžete si naopak uškodit.

Spinalis také nabízí i variantu židlí pro děti, takže vaše ratolesti mohou zdravě sedět už odmalička. Spinalis je velmi kvalitní, účinná a designově zajímavá židle, díky které se vašim zádům výrazně uleví, a navíc už si nebudete kvůli bolesti zad muset vyčítat dlouhé sezení u počítače. Hlavní cestou, jak se bolestí zbavit, je totiž zbavit se příčin bolestí. Což znamená, že pokud naučíme naše záda správně se tvarovat, předejdeme nepříjemným bolestem a dalším problémům s bolestmi spojenými.

BOLAVÁ ZÁDA TRÁPÍ SPORTOVCE I LENOCHY


Bolavá záda vás mohou trápit i z jiných důvodů, např. Pokud jste aktivní sportovci, trávíte hodně času za volantem nebo máte nízkou fyzickou aktivitu. I v takovém případě vám pomůže sezení na židlích Spinalis. Speciální pružina s výkyvným sedákem kopíruje pohyby těla a tím zaručuje zpevňování svalů bez bolesti. Odbourány budou navíc i bolesti, které vás trápí v noci při spánku. Vaše tělo totiž bude při sezení na zdravotních židlích Spinalis stále nuceno sedět vzpřímeně a přitom velmi pohodlně.

Pro objednání zdravotních židlí Spinalis se zárukou 3 let můžete využít e-shop www.zdravotni-zidle.cz. Předejděte vašim ortopedickým problémům včas a snadno. Spinalis se stane vaším milým společníkem v práci i doma.

SEĎTE AKTIVNĚ

Balanční plocha pohyblivého sedáku na pružině mění pasivní sezení na aktivní pohyb svalů v oblasti zad, beder a břicha. Při každodenních činnostech u kancelářského stolu, při pohybu myší, hledání v šuplících, natažení se po telefonu, psaní na počítači, budou Vaše svaly AKTIVNĚ zapojeny, aniž byste to vědomě pocítili! 

www.zdravotni-zidle.cz

Zdravotní židle



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Správně sedět je základ:

Správně sedět je základ
Správně sedět je základ
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles