Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Střelec - roční horoskop na rok 2018

1. 01. 2018 | Horoskopy

Střelec (23. 11. - 21. 12.)


Milí Střelci, rok 2018 bude pro vás velkou výzvou. Dokonce vám může připadat, že váš život je vzhůru nohama. V tomto roce budete procházet jakýmsi vnitřním přerodem, začnete novou kapitolu svého života. Přehodnotíte svoje stanoviska a začnete stavět jen na tom, co má stabilní základ. Vše, co bude odcházet a končit, je pro vaše budoucí štěstí. Budete mít mnohem víc času na dělání toho, co vám přináší radost. To bude příjemná změna oproti minulým rokům, kdy jste byli nuceni spíše dělat jen to, co jste museli. Tento rok je ideální doba k novým začátkům a úspěšným startům. Užívejte si rok 2018, který přeje změnám a novému životu!
 


Střelec

- roční horoskop na rok 2018


Práce a kariéra

Střelci jsou inteligentní lidé, kteří se rádi učí novým věcem. Díky své ochotné povaze jste skvělí v navazování nových známostí, přátelství a kontaktů. Právě nově navázaná přátelství budete v roce 2018 potřebovat nejvíce. Z vaší současné práce se stala rutina, jste přetížení a nemáte skoro žádný čas pro sebe. Na jaře se situace vyhrotí a budete hledat nové možnosti v rámci vaší současné práce nebo se zabývat možností změny zaměstnání. V polovině roku se před vámi objeví jedinečná možnost rozjet vlastní kariéru a začít samostatně podnikat. Pozor na to, co řeknete, napíšete a podepíšete, může vám to zkomplikovat postup ve vaší kariéře.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Peníze

Za svojí snahu a pracovní úsilí si vždy necháte patřičně zaplatit. Peněz sice potřebujete dostatek, ale v hloubi duše jste idealisté a určitě nebudete šťastní, když váš smysl života zredukujete jen na honbu za penězi a majetkem. Hlídejte si, zda máte zaplacené všechny účty a teprve pak utrácejte za nepotřebné věci a zábavu. Rádi hazardujete, necháte se svést k unáhleným sázkám a vše, co nabízí nějakou šanci na výhru vás nenechá chladným. Je dobré vědět, že tento rok vám štěstěna příliš přát nebude a můžete tak lehkomyslně přijít o nemalé finanční částky.
 

Zdraví

Nepřeceňujte svoje síly, snažte se vyhnout zátěžovým a stresovým situacím. Je pro vás přímo nutností co nejvíce pobývat v přírodě, neboť si nikde tak dokonale neodpočinete, jako právě v lese či na horách. Začátek roku přeje zbavování se škodlivých návyků a změně stravovacích zvyklostí. Březen je ideálním měsícem na detoxikaci celého organismu, čímž si posílíte své zdraví a předejdete mnoha nemocím. Jste náchylní k různým nehodám, může hrozit riziko různých pádů a úrazů, které jsou zapříčiněny zřejmě tím, že pod vlivem svého znamení cítíte „oheň“, a tím i chuť riskovat a překračovat hranice. Proto buďte ostražití a zbytečně neriskujte!

Láska a vztahy

Změny, které s sebou rok 2018 přinese, budou nejvíce citelné ve vašich vztazích, ať už rodinných, přátelských nebo milostných. Očekávat můžete problémy v partnerském svazku, které mohou vyústit až v rozchod. Tento rok vydrží jen pevné a stabilní vztahy. Trpělivost, tolerance a komunikace budou ve vztahu klíčovými momenty. Jste-li nezadaní, vězte, že vaše fyzická přitažlivost bude v letních měsících na maximu, proto neváhejte a vydejte se na lov anebo se jednoduše nechte ulovit. Jen neseďte doma, vyrazte do společnosti, na dovolenou a choďte co nejvíce mezi lidi.
 

A na co si dát pozor v roce 2018?

Pozor na neupřímné jednání osob, od kterých něco očekáváte. Lidé kolem vás nemusí jednat vždy upřímně. Mohou vás pomlouvat, slibovat nereálné a tím vás brzdit a omezovat.
 

Vaše motto pro rok 2018:

Toho, kdo chce jít, osud vede, toho, kdo nechce, vleče za sebou.


Střelec - horoskop na rok 2018Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2018:

Roční horoskop na rok 2018 - Beran

Roční horoskop na rok 2018 - Býk

Roční horoskop na rok 2018 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2018 - Rak

Roční horoskop na rok 2018 - Lev

Roční horoskop na rok 2018 - Panna

Roční horoskop na rok 2018 - Váhy

Roční horoskop na rok 2018 - Štír

Roční horoskop na rok 2018 - Střelec

Roční horoskop na rok 2018 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2018 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2018 - Ryby


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles