Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

SurGal Clinic – 10 let tradice, maximální péče i unikátního luxusu

4. 10. 2021 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Dne 3. října 2011 navštívil Brno tehdejší president České republiky Václav Klaus.  V rámci návštěvy si také prohlédl soukromou nemocnici SurGal Clinic, která se v ten den znovu otevřela po rozsáhlé rekonstrukci.


Brněnská SurGal Clinic dnes patří k unikátním medicínským projektům, kterému se za těch 10 let své existence podařilo něco více než nevšedního. Spojení kvalitní lékařské péče s luxusními ubytovacími službami.

„Jsme rádi, že se nám naše filozofie daří a důkazy o tom, co jsme již jako první přinesly do české medicíny, jsou nemalé,“ shrnuje poměrně jednoduše desetiletí existence ředitelka kliniky SurGal JUDr. Jitka Kellnerová.

SurGal Clinic„Jako jediná nemocnice v České republice nabízíme kromě špičkové zdravotní péče i servis pětihvězdičkového hotelu formou služeb GRAND CLASS. Tedy ubytování v jednolůžkových pokojích s plným servisem, VIP transport a samozřejmě vysoce nadstandardní stravování…. A na spokojenosti našich klientů je vidět, že díky mnohaleté tradici má tento projekt v Česku své významné místo.“

Na začátku zrodu SurGal Clinic stál ambiciózní cíl — vytvořit v podmínkách České republiky kliniku, která svou kvalitou, přístupem a komplexností bude schopna konkurovat vyhlášeným privátním klinikám ve světě. Přerod nemocnice Delta v SurGal Clinic trval bezmála tři roky. Výsledek se dostavil v podobě kliniky, která disponuje komplexním zázemím, může se pyšnit exkluzivním prostředím a přístrojovým vybavením odpovídajícím 21. století. Veškerá péče je poskytována prvotřídními odborníky s mnohaletou praxí v oboru.

SurGal Clinic, jako jedna z prvních nemocnic v republice,

 již představila následující metody:


-       Operace kolene metodou Visionaire

-       Operace poškozené chrupavky metodou CaReS-1S

-       Operace výhřezu ploténky metodou DiscoGel

-       Operace formou 3D laparoskopie

-       Operace zbytnělé prostaty metodou REZUM

-       Operace diastázy miniinvazivně


Technologie REZUM je skutečnou spásou pro muže se zvětšenou prostatou. Je nejnovější a nejméně invazivní metodou léčby nezhoubného zbytnění prostaty spočívající v aplikaci sterilní vodní páry do prostatické žlázy. Výkon vede ke zmenšení přechodové zóny prostaty, zmírnění nežádoucích příznaků spojených s močením a zlepšení průtoku moči. A lze jej provádět ambulantně, samozřejmě na brněnské klinice SurGal!.
 

Diastáza
nás trápí i když třeba cvičíme a posilujeme. Protože břišní partie dostávají zabrat hlavně v těhotenství nebo při významných změnách váhy. Příčinou je diastáza, tedy rozestup břišních svalů. Naštěstí už existuje šetrná metoda k jejich odstranění! Zatímco starší metody byly doprovázeny ranami od pupku po mečovitý výběžek s jizvou na břiše o velikosti přibližně 15 až 20 centimetrů, dnes už existuje chirurgické miniinvazivní řešení diastázy, které zaručuje, že nenastanou komplikace spojené s otevřenou operací. A navíc tak dosáhneme i skvělého estetického výsledku. Na těle zůstává pouze 5 malých jizev pro vstup operačních nástrojů. Obrovskou výhodou je pak velmi krátká hospitalizace.

Diastáza







Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
já jenom 4
Obrázek uživatelky
profil
24. 10. 2021 17:28 Sebrán "Štístko" za 30 bodů
24. 10. 2021 17:23 Sebrán "Štístko" za 30 bodů
24. 10. 2021 17:19 Sebrán "Štístko" za 30 bodů
24. 10. 2021 17:14 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jen jedenSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
3 krát.
Obrázek uživatelky
profil
24. 10. 2021 17:30 Sebrán "Štístko" za 30 bodů
24. 10. 2021 17:26 Sebrán "Štístko" za 30 bodů
24. 10. 2021 17:21 Sebrán "Štístko" za 30 bodů
24. 10. 2021 17:16 Sebrán "Štístko" za 30 bodů
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles