MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?

22. 05. 2020 | Svatba

Všechny ženy po tom touží a každý muž se toho bojí – co je to?!?
„Svatba samozřejmě“, odpoví každý pohledný mladík okolo třicítky…

Proč je v očích většiny mužů svatba tak nevítaným aktem?

Mnohdy ani ne tak kvůli pocitu trvalého závazku či koule u nohy, oficiálně „přiklepnuté“ znuděným starostou nejbližší městské části až navěky… Častěji to může být kvůli svatbě samotné – vždyť v mnohých z nás zůstává jakýmsi symbolem stresu, škrobenosti, nervové zátěže, povinnosti a nejnákladnějšího večírku na světě.

Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?Zavzpomínáme-li na do doby ne tak dávno minulé, musíme dát této představě částečně zapravdu – houfy příbuzných tlačících se na nebohé novomanžele, kteří jen marně přemýšlí, do čí rodiny tahle tetička z pátého kolena vlastně patří. Pak deprimující rychloobřad v nevkusně pozlacené obřadní síni s nezbytnou zralou padesátnicí z  Národního výboru recitující Seifertovy verše v doprovodu flétny; obřadník, udílející novomanželům ty nejlepší rady do života manželského (sám již dvakrát rozvedený) a jen s obtížemi čtoucí z pomačkaného papírku jména oněch dvou obětí manželského rituálu…


Tyhle doby už jsou však bohudík minulostí

Obavy a stres můžete dnes odhodit společně s nepadnoucím oblekem a nabíranými svatebními šaty. Kdokoli zatouží po skutečně svěží a pohodou naplněné svatbě, může si bez omezení vybrat místo, čas, druh obřadu, oděv, proslov, hudbu – stojí-li o ně vůbec – a také třeba spojit obřad přímo s neformální hostinou (spíše párty) pod širým nebem, třeba na trávě v blízkosti pěkného zámečku nebo penziónku někde v lesích. Zástupce městského úřadu za vámi dnes už přijede kamkoli a mimo prostory šedivého úřadu se z něj možná nakonec vyklube docela příjemný společník…

Představte si svatební obřad pod širým nebem

Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?

Stojíte se svým partnerem pod slavobránou opletenou břečťanem s vetknutými květy jasmínu či růží, ověnčenou stuhou z organzy a celá tato svatební dekorace vás navíc bezpečně ochrání před žhnoucím sluníčkem i hrstmi rýže, kterou na vás nedočkavé družičky metají už během obřadu. Nikdo je však neokřikuje, nikdo se nezlobí – jste přece venku!

Výzdoba záleží jen a jen na Vás

A pokud jste alespoň trošku kreativní a baví vás zdobit interiéry či exteriéry pro vaše slavnostní chvíle, není nic snazšího, než se realizovat při vaší vlastní svatbě! Určitě to nakonec přijde i levněji, když si prostory pro váš nejdůležitější den nazdobíte sami z vlastního či půjčeného materiálu (ano, dnes si svatební dekorace můžete jen vypůjčit). Uvidíte, jakou radost z výsledku budete mít!

Uvítáte-li výpomoc či radu, obraťte se na některý ze svatebních e-shopů, půjčoven či aranžérských studií a nechte si od nich předložit návrh vaší svatební tabule nebo slavnostní výzdoby. Neváhejte si o něj říct; koneckonců je to vaše svatba a vy si ji máte užít! Takto alespoň uvidíte, s kým se váš vkus nejlépe potká, a toho si nakonec vyberte jako partnera pro vaši svatební výzdobu. V nabídce je dnes nepřeberné množství barev i odstínů organzy, vlizelínu, jemných peříček, korálků různých tvarů a barev, svatebních klopiček a dekoračních kamínků, o plátcích růží a ubrouscích ani nemluvě.

Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?Pokud se na celou realizaci necítíte, pomohou vám samozřejmě i na místě vašeho obřadu či svatební hostiny, ať už s návrhem vhodného designu, nebo se samotným zdobením. Stačí říci vytouženou barvu nebo motiv vaší svatby – co třeba břečťanová, kopretinová, nebo raději motorkářská? – zbytek už pak s pomocí nadšených odborníků zvládnete v rekordním čase, a pokud vyberete správně, i bez zbytečných nákladů.

Nemusíte hned volat těm nejdražším, kteří mají svůj ceník služeb nastaven pro celebrity oddávané zásadně na Konopišti. Mnohdy jsou malé nebo začínající agenturky či e-shopy s kombinovanými službami výhodnější pro jejich ochotu, nasazení a kreativitu v kombinaci s nižšími cenami.


Udělejte tak právě z vaší svatby tu Nejkrásnější, po níž zůstanou jen hezké vzpomínky, v srdci úsměv a partner na celý život!

Zdroj: Nejkrásnější-svatba.cz

Notburga
ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?:

Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?
Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?
Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?
Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?
Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?
Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?
Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?
Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?
Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?
Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?
Svatba – strašák nebo nejkrásnější den?
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ale svatební den jsem si mos neužila. Měla jsem pocit spíše organizátorky než-li nevěsty. Aby ženich přijel včas, obřad proběhl dobře, všichni měli všeho dostatek....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale vdaná jsem, kvůli dětem, abysme byli rodina, nelíbilo by se mi kdybysme měli každý jiné jméno.
Obrázek uživatelky
profil
Tak s tímto článkem musím ze srdce souhlasit. My si užili svatbičku na naší oblíbené louce. Učastnilo se jí asi dvacet nám nejbližších lidiček. Všichni byli poměrně neformálně oblečeni. Já jen v jednoduchých (ale přesto moc krásných) bílých šatech. A po obřadu jsem se sbalili a jeli pod stan Smajlík . Dokonce i můj manžel stále po letech říká, že by si tu svatbu rád znovu zopakoval Smajlík .
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles