Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stresujete se ze svatby? 5 top tipů, jak si v klidu vychutnat svůj velký den

20. 08. 2014 | Svatba
Chcete do toho „praštit“ už delší dobu, ale děsí vás vidina předsvatebního šílenství? Jestli ve vás slovo svatba evokuje stres, honičku a milion výdajů, je načase si vydechnout. Přinášíme 5 základních faktorů stresu a tipů, jak k oltáři vyrazit v plné síle.

1. Svatební horečka


Svatební šílenství prý poznáte tak, že 24 hodin denně neděláte nic jiného, než myslíte na svou svatbu. Předně musíte ubrat. Ano, vaše svatba by měla být perfektní, ale ne za cenu totálního předsvatebního kolapsu. Nikdy se do ničeho nepouštějte sami. Oslovte předně svou rodinu, svědky a úkoly mezi ně rozhoďte. Díky tomu trochu zmírníte tempo a oni budou rádi, že můžou být nápomocni při nejdůležitějším dni vašeho života. Uvidíte, jak po rodinném brainstormingu (kdo, co, jak) budete klidnější.

Stresujete se ze svatby? 5 top tipů, jak si v klidu vychutnat svůj velký den

2. Ideální místo


Jedna z těch nejtěžších věcí začíná otázkou KDE? Zámeček, zahrada, rodné město, luxusní restaurace, statek, osamělé romantické místo, Las Vegas, s větrem na pláži nebo rovnou pod vodou. Na toto rozhodnutí musí být především dva lidé. Ano, právě budoucí novomanželé mají poslední slovo a jen oni vědí, kde to bude nejlepší. Nediskutujte o tématu lokality se svými rodinami, protože platí, co člověk to názor a nikdy se nezavděčíte všem. Nejčastěji je pravým místem to, ke kterému máte oba vztah z minulosti. A to může být klidně i vaše zahrada.


3. Hostina jak víno


Při sestavování svatebního menu máme na výběr několik možností. Catering na místě, hostina v restauraci, nebo rodinná manufaktura. Spousta lidí se dnes vrací k tomu, že osloví pozvané svatebčany a požádá je o přípravu jednotlivých pokrmů. Udělejte si velký seznam všeho, co má na svatební tabuli být a poproste své blízké. Bude to nevšední zážitek i opravdová všehochuť. A navíc každý bude mít pocit, že k vašemu dni přispěl svou troškou do mlýna.

4. Svatební roucho podle posledního trendu


Svatební šaty, účes, boty a kytice. Na začátku se zdá, že to bude zábava a snadný úkol, ale opak je pravdou. Vybírat šaty z katalogů a zkoušet je ve svatebních salonech je fyzicky i psychicky nejnáročnější předsvatební činnost. Jaká na svatbě budete? Romantická, extravagantní, elegantní, ležérní nebo sexy? Odpověď je nasnadě. Hlavně svá. Ten, kdo vám poradí nejlépe, v čem se budete cítit pohodlně a krásně je vaše nejlepší kamarádka. Poradkyně, která vás zná nejvíc. Samozřejmě hned po ženichovi. Zajděte s ní do salonu nebo k návrhářce, dejte si pár deci šampaňského a hurá na to. Uvidíte, že místo stresu vás čeká den, na který budete dlouho vzpomínat.

5. Složte si seznam


Svatební dary nebo vybírání peněz na svatbu většinou končí katastrofou. Porcelánoví jeleni, starožitné kukačky nebo zvrácené představy o tom, že ze všeho nejvíc na světě si přejete na svatební cestě pást ovce v Beskydech, můžete vyřešit chytrým svatebním seznamem.

Zdroj, foto: PřispějMi.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
u nás je to právě aktuální téma,syn se žení 6.11. a má skvělou partnerku Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
je hezké číst o svatbách druhých jen já se nikdy nečekám jsem svobodná matka a přítel před rozvodem, manželka šílená a já se bojím každého kroku ale všem ostatním přeji hodně štěstí
Obrázek uživatelky
profil
článek se slabou informační hodnotou
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle