Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tomu se říká překvapení

13. 10. 2022 | Vaše příběhy

Povím vám příběh z rodiny mé sestry. Sestra, vdova, byla v zaměstnání a doma byla jen dospívající neteř. Sestra s dětmi bydlí v domě, ve kterém bydlela se svým manželem. Po jeho úmrtí je jediným mužem synovec, který byl v tu dobu také v práci. Byl víkend, neteř nemusela do školy.

Proto se věnovala svým koníčkům uvnitř domu. Odpoledne se rozhodla, že vyjde na zahradu, kde chtěla strávit chvilku na sluníčku. Vzala si s sebou malé pohoštění, vynesla si ven židličku, a když se chtěla vrátit ke dveřím domu, aby je zamknula, přece jenom si nemusela všimnout, kdyby někdo nevítaný vzal za kliku a ocitl se náhle uvnitř domu, uviděla skutečně už jen mizející nohu uvnitř domu. Byla to mužská noha a bratrovi určitě nepatřila.     

V obavách, že se jedná o zloděje, který by jí mohl i ublížit, se neslyšně přiblížila ke dveřím, tiše je zavřela a zamknula. Poté přemýšlela, co má dělat. Věděla, že její matka v zaměstnání nemá zapnutý telefon. Jako každý mladý člověk ona sama telefon u sebe měla. Proto po chvilce váhání zavolala na policii. Tam nahlásila, co se stalo. Na druhém konci jí slíbili pomoc. Nabádali ještě dívku, aby člověka uvnitř nijak nekontaktovala a v žádném případě neodemykala dveře domu. Ten uvnitř, zdálo se, o tom, že je zamknutý, ani nevěděl. Nejspíš teď raboval dům a hledal, co by odcizil. Vystrašená neteř netrpělivě čekala u branky domu na policii. Naštěstí to dlouho netrvalo. Když policie přijela, vyzvala Lucku, aby odešla do bezpečné vzdálenosti, a policisté sami odemkli dům a obezřetně vešli do jeho nitra. Pohled, který se jim naskytl, od té chvíle baví členy naší rodiny. Ihned po vstupu do domu policisté uviděli mladíka klečícího na kolenou. V náručí měl kytici rudých růží. A jak se to stalo?

Lucka ani netušila, že má ve svém okolí zamilovaného ctitele, který jí chtěl konečně vyjádřit své city. Byla sobota, i on byl doma sám, a tak koupil krásnou kytici, do ní vložil zamilované přáníčko, a vypravil se k domu své milované. Věděl, že bude doma sama. Jakmile přicházel k domu, uviděl objekt své lásky, kterak staví na zahradě židličku. Neviděla ho, a tak se rozhodl Lucku překvapit. Tiše, aby si ho nevšimla, vešel do domu s tím, že jakmile dívka vkročí dovnitř, překvapí ji slovy lásky a kyticí růží. A teď tu klečel před policisty a ani on nechápal, co se vlastně děje.

Ač byli policisté zvyklí na lecco, neubránili se hurónskému smíchu. S tímto se totiž ještě nesetkali. Tak policisté odjeli a překvapení zamilovaní lidé vyrazili do cukrárny. Až večer se sestra dozvěděla, jakou ten den měli v domě návštěvu.


Pegonela - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Tomu se říká překvapení:

Tomu se říká překvapení
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pěkný příběh..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
PĚKNÉ A VZALI SE
Obrázek uživatelky
profil
Doufám že to neskončilo jen cukrárnou Smajlík
Obrázek uživatelky
profil


Moc krásný příběh Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc hezký příběh Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles