Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Úchvatný pohled ženských očí vykouzlí smyslné líčení

4. 02. 2013 | Krása
Toužíte po smyslně nalíčených očích ve stylu Brigitte Bardot, Marlene Dietrich nebo máte ráda přirozenost a chcete jen nenápadně zvýraznit přednosti svých kukadel? Oči jsou výrazem ženskosti a dokáží podtrhnout sex-appeal a krásu ženy, ať už zvolíte výrazné nalíčení nebo jen jejich jemné zvýraznění. Pro docílené vysněného efektu můžete použít následující „vychytávky“. 

Úchvatný pohled ženských očí vykouzlí smyslné líčeníMikrotužka na oči

Tenoučká oční linka dokáže oko zvýraznit a přitom zachovat jeho přirozený vzhled. Díky super tenkému hrotu snadno a velmi přesně vykreslí oční kontury.


Úchvatný pohled ženských očí vykouzlí smyslné líčeníMatná tužka na oči

Pokud jste zvyklé si líčit vnitřní linku, sáhněte po matné tužce na oči. Matný efekt vydrží po celý den.


Úchvatný pohled ženských očí vykouzlí smyslné líčeníFix na oči

Oční linka ve fixu dokáže během pár vteřin vykouzlit zázraky. Ideální je na vykreslení očních linek, pokud spěcháte nebo nemáte dostatečně pevnou a přesnou ruku. Díky snadné aplikaci během chvíle vykouzlíte svůdný kočičí pohled. Fix na oči rychle zasychá a na víčku vytvoří hedvábný povrch.


Úchvatný pohled ženských očí vykouzlí smyslné líčeníTekutá oční linka

Pokud milujete spíše lesklé oční linky, sáhněte právě po ní.



TIP: Jak na oční linky ve stylu Brigitte Bardot


Líčení ve stylu Brigitte Bardot a 60. Úchvatný pohled ženských očí vykouzlí smyslné líčenílet je především o velmi výrazných očích. Dalším hlavním znakem líčení v tomto stylu jsou linky nad horními řasami.

Chce to ze začátku jen trošku cviku a pevnou ruku. Postačí vám tenká fixa nebo klasická oční linka, oboje ale musí mít ostrý hrot.

Začněte tahem vedeným od vnitřního koutku oka a zlehka pokračuje k vnějšímu, před kterým oční linku zesilte a zvedněte nahoru pro dosažení efektu kočičího pohledu. Dolní linku naličte raději tužkou na oči, která působí měkčeji než tekutá oční linka nebo fix.

Zdroj, foto: Dermacol

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !