Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Udělejte si radost

26. 01. 2013 | Vyrob si sama

Miluju knihy, miluju básně, miluju sonety Williama Shakespeara. V dnešní době internetu jsou klasické knihy až příliš drahé, místo aby je zlevnili, jsou nám čím dál nedostupnější. Lidé se raději podívají na filmovou verzi nebo mohou knihu získat v podobě e-knihy, které mohou pak číst v čtečkách nebo dokonce, které jim budou předčítány v jiných moderních technikách.

Já jsem milovník klasického typu knih. Mým snem vždy bylo mít svou vlastní krásnou velkou knihovnu, ve které nebudou chybět žádné známé tituly, ať už české nebo cizí. Jak říkám, bohužel v dnešní době jsou knihy drahé, a tak mě napadlo, pomoci si trochu jinak.

udělejte si radostBudete potřebovat:

Tiskárnu, logicky s barvou

Papíry

Dírkovač nebo zajděte do firmy, aby vám to předírkovali

Plastové roličky držící listy, koupíte v papírnictví nebo ve firmě

Hodně mám ráda sonety Williama Shakespeara, bohužel v češtině to někdy nezní tak dobře, jako v originále, v angličtině. Bohužel, Shakespearovy sonety jsou trochu dražší, v jednom jazyce je mám, tak nač je kupovat znova.

Získala jsem sonety na internetu, kde dnes seženete v podstatě úplně všechno. Tyto listy jsem si nechala vytisknout, předírkovat, strojem jsem provlékla plastové spirály, které uchopily bloky papírů, a bylo to.

Nyní mám doma sonety Williama Shakespeara jak v češtině, tak v angličtině a jsem na ně moc hrdá. Sešijte si třeba jen své vlastní básně, povídky nebo pohádky, jistě budou také krásným vánočním dárkem.

Nezapomeňte si však nikdy přepočítat, jestli vás tisk každé stránky náhodou nevyjde dráž, než koupit originál knihu. I to se může stát. Jinak v knihovně většinou najdete to, po čem toužíte.


Miguela - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Udělejte si radost:

Udělejte si radost
Udělejte si radost
Udělejte si radost
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobrá inspSmajlíkirace
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles