Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 48. týden

28. 11. 2022 | Televizní tipy
Magický prosinec začíná na Prima ZOOM. Krásná, úchvatná, fascinující, tajemná, ale i zábavná a obohacující podívaná všech žánrů vás zaujme na Prima ZOOM.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 48. týden:


29. 11. 21.00 – Kalanag: Hitlerův kouzelník

Helmut Schreiber alias Kalanag je jednou z nejvíce kontroverzních osobností v oblasti zábavy. Je to muž ve sněhově bílé vestě s minulostí temnou jako nejhlubší noc. Helmut Schreiber vystupoval jako „dvorní mág nacistů“. Okouzloval návštěvníky Goebbelsových večírků a davy na akcích nechvalně proslulé NSDAP. Zároveň pracoval na lživých propagandistických filmech. Když skončila druhá světová válka, Schreiber ztratil možnost působit ve filmovém průmyslu. A tak stvořil Kalanaga. Z pouhého koníčku vybudoval profesionální kariéru a stal se nejúspěšnějším kouzelníkem na světě – temné minulosti navzdory. Příběh Helmuta Schreibera a jeho neuvěřitelně úspěšná kariéra jsou zářným příkladem toho, že nestoudná spoluvina a popírání nacistické minulosti po roce 1945 neměly meze. Tento historický film vypráví o muži, pro kterého se klam, přetvářka a podvod staly základními životními principy.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 48. týden1. 12. 21.00 – Memphiská kráska v barvě

V lednu roku 1942 americká armáda založila nové velitelství bombardérů s názvem Eighth Air Force a vyslala malý kontingent mužů za oceán, aby se pokusili uvolnit nacistické sevření Evropy. Největší hvězdou tohoto oddílu byl bombardér B-17, po zuby ozbrojený letoun, který změnil kurz druhé světové války. Sledujte, jak bombardéry B-17 vzlétly na nepřáteli ovládanou oblohu a střetly se tváří v tvář s německou Luftwaffe. Odhalte příběh o tom, jak Memphiská kráska B-17 a její posádka zvedla morálku celého národa a stala se symbolem americké vytrvalosti v obraně svobody.

1. 12. 23.00 – Vánoce v říši zvířat

Zima uvalí na celou zemi velice zvláštní magické kouzlo. Je to období tradic a zvyků: sněhuláci se rodí všude po okolí a v některých částech světa se po vánočních trzích k velké radosti dětí prochází Santové. Jinde netrpělivě vyhlížejí Ježíška. Ale pro zvířata zimní radovánky lidí nic neznamenají. Pro ně je zima dobou chudoby. Veverky, divoká prasata, rysové – ti všichni mají vlastní plán a strategii na to, jak nehostinnou a chladnou část roku přežít ve zdraví. Jenže navzdory jejich úžasné schopnosti přizpůsobení je boj o přežití hodně drsný – a často se dá vybojovat jedině s lidskou pomocí.

2. 12. 20.00 – Kapří monstra V (Thajsko)

Ali Hamidi a jeho kamarádi rybáři se vrací v novém fantastickém dobrodružství! Tentokrát vyrazí do Thajska, Holandska, Maďarska a několika koutů po celé Velké Británii. Tyto fanatické rybáře nic nezastaví. Neváhají ani vteřinu a riskují nejen končetiny, ale i holé životy, aby rozdrtili rekordy, překonali nebezpečí a chytili největší kapří monstra mna světě.

3. 12. 20.00 – Kouzlo divočiny (Národní park Banff)

Američané byli první, kdo přišel s myšlenkou založit národní park: oblast Yellowstonu byla vyhlášena americkým kongresem za národní přírodní park už v roce 1872 a stala se první svého druhu na světě. Další postupně následovaly. K nejslavnějším patří kromě Yellowstonu také Národní park Denali na Aljašce, Mezinárodní park míru Waterton-Glacier nebo dva parky na území Kanady: Národní park Kluane a Národní park a rezervace Banff. Každá epizoda přírodovědného seriálu Kouzlo divočiny je zasvěcena jednomu z těchto světových klenotů. Filmaři strávili v každém z těchto parků celý rok. Připojili se k místním strážcům a vědcům, kteří se zaměřili na ochranu a výzkum jedinečných krás přírody, kterou neustále ohrožují vnější vlivy.

3. 12. 21.00 – Pod tenkým ledem

V přírodovědném snímku Pod tenkým ledem se extrémní potápěči a zkušení kameramani Jill Heinerthová a Mario Cyr vydávají na smělou arktickou expedici. Chtějí zjistit, jak se místní zvířata přizpůsobují změnám v jejich přirozeném prostředí, které způsobuje globální oteplování. Jenže nejde to tak úplně podle plánu. A zatímco odvážná dvojice dobrodruhů pátrá po divokých zvířatech, setkávají se tváří v tvář s důsledky rychlých klimatických změn. Dechberoucí dobrodružství natočené v ohromujících detailech nejvyššího možného rozlišení 4K se odehrává cestou z kanadské části Arktidy do Grónska a zase zpátky. Začíná na odlomených ledových krách Nunavutu, kde se Jill a Mario připojí k běluhám a narvalům a zažijí fantastické potápění pod vlnami otevřeného oceánu. Dokument je plný vášní i inspirací. Zároveň je důkazem toho, že mnoho divokých zvířat Arktidy právě teď bojuje o přežití.

Unikátní dokumenty uvidíte každý den od 20:00 – 24:00 hodin na Prima Zoom!



Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !