MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak být neodolatelná pro každého muže

21. 07. 2010 | Knižní tipy

Název knihy: Jak být neodolatelná pro každého muže
Autor: Forleo Marie
Nakladatelství: Grada
Rok vydání: 2010
Vázaná vazba
Počet stran: 160 str.
Cena: 199 Kč


Tato kniha je jiná než ostatní - nedává návody typu, jak do měsíce sehnat manžela, ale soustředí se na vás a na to, jak můžete učinit sebe samotnou přitažlivější v téměř každé situaci, ať už máte partnera či nikoliv. Až přijmete své jedinečné kvality a zbavíte se špatných návyků ve vztazích, budete ohromena, jak přitažlivá jste pro ostatní.


knihaDíky čtivé, vtipné a ženám přátelské příručce se dozvíte osm tajemství jak okouzlit muže, zjistíte pět pravd, které musí znát každá přitažlivá žena, poznáte sedm špatných návyků nejméně atraktivních žen a dostane se vám odpovědí na 21 nejčastějších otázek týkajících se schůzek a vztahů.


Knížka vám pomůže zamyslet se nad dosavadním životem a prožitými vztahy a dodá vám sebevědomí k novým začátkům. Budou jí nadšeny ženy každého věku a všech životních stylů a nevyděsí ani muže, kteří chtějí nahlédnout do tajů ženského myšlení.


O autorce:


Marie Forleo je dynamická podnikatelka, která učí, jak se chovat přirozeně, projevovat se i žít naplno díky tomu, že skutečně prožíváme přítomnost. Marie má jako sběhlá lektorka komunikující velmi zpříma ohlas u širokého, různorodého publika. Podařilo se jí prolomit tradiční modely a rozvíjí svoji kariéru na několika frontách jako autorka, lektorka, kouč životního stylu, tanečnice/choreografka a profesionální cvičitelka.


Její příspěvky se objevily v periodikách New York Times, Shape Magazine a Heathy & Fit a na CNN.com, Forbes.com a HSN. Rozhlasové i televizní stanice s ní odvysílaly řadu rozhovorů. Jako tanečnice/choreografka a profesionální cvičitelka spolupracuje s legendárními společnostmi, například MTV, VH1 a Nike, a ženskými časopisy, například Self, Women´s Health a Prevention Magazine. Připravila čtyři velmi úspěšná instruktážní videa se cvičením a pyšní se titulem Nike Elite Dance Athlete a Master Trainer.
Mezi její klienty patří podnikatelé s milionovým jměním, vrcholoví manažeři, lidi z kreativní branže i matky v domácnosti, tedy všichni ti, kteří usilují o dokonalost a blaho mysli, těla i duše.


Marie se narodila a vyrůstala v Jersey a v současné době střídavě žije ve čtvrti West Village v New Yorku a mimo velkoměsto v Hamptons na Long Islandu. Společnost jí dělá její nejoblíbenější herec Josh a nový nejoblíbenější malý herec Zane (syn Joshe - pozn. red.). Více se o Marii Forleo dozvíte na internetových stránkách marieforleo.com.


Tuto knihu Jak být neodolatelná pro každého muže koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobré na darček
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles