Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Václav Noid Bárta se stará o závěrečné písničky v ZOO a teď vypustil nový videoklip

25. 05. 2023 | Televizní tipy
Muzikant Václav Noid Bárta se v seriálu ZOO objevuje jako klávesák Lukáš Brouček, který v baru doprovází záhadnou Lady X a Lady Y v podání Evy Burešové a Michaely Pecháčkové. Všechny písničky, které se v závěru dílu objeví, předělá do jiného hávu, ve studiu je s herečkami natočí – a koření na závěr seriálu je hotové.

Teď se muzikant pustil do dalšího kousku a natočil nový videoklip. Tak jako připravil několik kousků pro Evu Burešovou (Malý Princ, Žena z oceli), tak se přidal i ke zpěvačce Báře Basikové. Pro ni jako vůbec pro první interpretku se pustil do režie a natáčení. Kdyby ho před deseti lety zpěvačka neoslovila, kdo ví? „Na mně si to tehdy Václav vyzkoušel, a právě na písni Věštec, kterou jsme se rozhodli předělat a natočit,“ prozrazuje zpěvačka.

Václav Noid Bárta se stará o závěrečné písničky v ZOO a teď vypustil nový videoklip„Přišli jsme s tím, že téma této písně bude o domácím násilí. Spojil jsem se s projektem Neodkládej to!, který právě o tomto závažném problému mluví a pomáhá. Je to takový detektivní příběh o tom, co se v jednom domě stalo. Otevřou se dveře, uvidíte chomáč vytržených vlasů, rozbitý nábytek, střepy na zemi…“ popisuje Václav příběh, který se rozhodli se zpěvačkou oživit. K ruce jim byli i kaskadéři, kteří pomáhali v tom, aby mohla Bára Basiková „létat“.

„Je to o násilí, které dostane razanci. Nikdy nevíte, kdy a jak ta facka přiletí a s tím jsme potřebovali pomoc.“ Sám Václav má s nepříjemným chováním, násilím a šikanou své zkušenosti. „Ve škole si mě všichni dobírali, protože jsem byl příliš malý a hubený. Byl jsem otloukánkem, to se změnilo v okamžiku, kdy jsem se vrhl na bojové sporty.“ A proč právě takové téma? „O domácím násilí se musí mluvit, a kdyby jediný příběh, jediná žena či muž se mu postavili, rozhodli se to řešit, tak budu rád.“

Bára Basiková míní, že takový stav se nedá vyřešit ani rozmluvit. „Jediné, co mohu poradit, je, že musíte utéct, odejít. Sbalit se a rychle pryč!“ radí zpěvačka rázně. „Přesně, vždy se dá pomoci, jen se o tom lidé nesmí bát mluvit. Téměř každá žena, se kterou jsem toto téma rozebíral, má alespoň jednu zkušenost s násilím, a to je děsivé,“ přiznává Noid, který prozradil i to, že připravil další várku písniček do seriálu ZOO. „Mám hotový další set a mám z toho velkou radost. Mám radost i z toho, že díky našim předělávkám fanoušci ty písničky objevili a poslouchají je.

CD, které jsme natočili s Evou Burešovou, má velký úspěch, a to mě těší.“ A jak vůbec jednotlivé songy do seriálu vybírá? „Tituly mám dané od tvůrců, jelikož by měly korespondovat s dějem a příběhem. Není to tak, že bych je vybíral já. Na mně je pak to, jak bude v novém kabátě ta písnička znít. Zatím mě s ničím nevyhodili, naopak – dokonce jsem si pár duetů na konci i zazpíval, a to bylo krásný,“ uzavírá Václav Noid Bárta.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Václav Noid Bárta se stará o závěrečné písničky v ZOO a teď vypustil nový videoklip:

Václav Noid Bárta se stará o závěrečné písničky v ZOO a teď vypustil nový videoklip
Václav Noid Bárta se stará o závěrečné písničky v ZOO a teď vypustil nový videoklip
Václav Noid Bárta se stará o závěrečné písničky v ZOO a teď vypustil nový videoklip
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek