8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vezmeš si mě?

3. 02. 2009 | Užitečné rady

„Vezmeš si mě?“ Snad nejkrásnější otázka, o které sní bezesporu každá žena. Já  jsem jí už z úst svého miláčka uslyšela… bylo to romantické… Vydali jsme se na výlet do babiččina údolí a na zámek do Ratibořic. Je tam nádherně a oba jsme sem jezdívali s rodiči jako malé děti. 


Cestou k Viktorčinu splavu jsme se zastavili na lavičce, trochu si v tom vedru oddychnout a osvěžit se. Lidé okolo nás proudili sem a tam a my vnímali jen jeden druhého, no jako zamilovaní puberťáci, přitom jsme spolu už pár měsíců válčili v jedné domácnosti. A pak to přišlo, zašeptal mi tu krásnou větu do ucha a v jeho ruce se objevila malá krabička se zlatým prstýnkem.


Nečekala jsem to, byla jsem šťastná a plná očekávání v jednom. Samozřejmě jsem souhlasila.

O svatbě jsme mluvili již dřív, ale tohle bylo opravdu překvapení. Rozhodli jsme se proto svůj vztah zpečetit právě na tomto místě, kdy mě požádal o ruku, tedy v jeho blízkosti – na zámku v Ratibořicích. A datum? Nejprve jsme vymysleli 9. 9. 2009 až teprve doma jsme si uvědomili, že je to středa a nebylo by to s ohledem na hosty příliš vhodné datum a navíc, v ten den mám narozeniny a svátek, tak jsme museli datum přehodnotit.

Vybrali a na matrice jsme si zamluvili datum 19.9.2009, vychází na sobotu, což si myslíme, že bude ideální a ty tři devítky se vyskytly také. Není co řešit.

Pomalu se pouštíme do příprav a plánování, koho pozvat, co je vše potřeba zařídit a koupit. Podle některých informací bude toto datum v letošním roce velice oblíbené, právě magické tři devítky přitáhnou tisíce stejně zamilovaných párů jako jsme my dva, aby si řekli své „ANO“. Náš termín jsme si rezervovali již v létě 2008, sice se nám paní matrikářka v první chvíli zasmála, proč jdeme tak brzo, ale vysvětlili jsme jí magičnost našeho data a pochopila rychle. 


Podle numerologů sice bude pro manželství vhodnější 9.9.2009, protože v součtu dá číslo 2, které je pro manželství nejvhodnější, ale domnívám se, že právě kvůli faktu, že je to středa si většina párů zamluví raději 19.9.2009, vždyť přeci na číslech nezáleží, jde jen o to, jestli opravdu chceme svůj život strávit s tím, koho si chceme vzít a ještě před několika lety se lidé brali ne podle datumů, jako je to teď, ale protože se měli rádi a bylo jim jedno jestli to je 8.8. 1988 nebo 23.6. 1996 …


DanielkaZ

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
bych nekdy skrtila, co jsou lide schopni napsat, ale v tomto pripade souhlasim se Zdenkou!
Obrázek uživatelky
profil
Přispíváme, protože chceme něco sdělit, hodnotit pravopis mi ani při čtení nepřijde vhodné, nejsme přece ve škole, ale bavíme se.
Obrázek uživatelky
profil
Milá Danielko, Tvůj příběh je moc hezký, jen mi přišlo líto, že v závěru máš napsáno "podle datumů". Datum je středního rodu a skloňuje se bez data... takže v množném čísle jsou data a podle dat. Zdaleka nejsi jediná, kdo se této chyby dopouští.
Obrázek uživatelky
profil
Ahojky moc ti přeju aby tvoje svatba dopadla moc dobře aby se vše vyvedlo podle tvých představ.A aby si po zbytek života s tvým nastávajícím měla samé štěstí a ani jednu hádkuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc děkuji všem za gratulace Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles