Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Víno, které léčí. Vilcacora, medicinální víno na podporu imunity.

20. 07. 2021 | Péče o tělo
Firma Herbadent je známá především bylinnými výrobky pečujícími o ústní dutinu. Počátky firmy jsou ale spojené s výrobou maltonových medicinálních vín. Tato sladová vína, vhodná na posílení imunity, lepší krvetvorbu, či podporu trávení, jsou dodnes vyráběna podle původní receptury ve smíchovských sklepích, kde zrají v dubových sudech.

Herbadent nyní pod staronovou značkou Dr. Svatek představuje novinku, medicinální víno Vilcacora, které podporuje posílení imunity organismu.

Maltonové víno Vilcacora obsahuje extrakt z kůry amazonské liány Uncaria tomentosa (Vilcacora). Vilcacora má velmi silné imunostimulační účinky a je vhodná pro posílení organismu. Toto víno doporučujeme užívat jako prevenci k posílení imunity a při únavovém syndromu.

Herbadent - Dr. Svatek


Něco z historie


Bratři Svatkové, kteří v roce 1897 firmu založili, slavili na počátku dvacátého století se svými léčivými sladovými víny obrovský úspěch a získali za ně řadu světových ocenění. Díky tomu se léčivá vína, kterých bylo celkem osm druhů, ve své době velmi rychle stala žádaným artiklem. Nakoupit se tehdy dala v lékárnách na předpis a servírovala se během léčebných pobytů v předních lázeňských domech.


Zdravotní účinky medicinálních vín


Medicinální vína se využívají již několik století, protože mají pozitivní účinky na lidské zdraví. Maltonová vína Dr. Svatek jsou vyráběna ze sladu a obsahují výtažky z tropických léčivých rostlin.

V případě vína Condurango je to extrakt z kůry popínavé tropické liány Marsdenia Condurango. Ta se od dávných dob používá na žaludeční a zažívací obtíže. Snižuje nevolnost, zvyšuje chuť k jídlu, zvyšuje vylučování žluči a snižuje nadýmání. Jednoduše řečeno, zklidňuje žaludek podrážděný ať již nervozitou nebo díky dietní chybě a působí jako digestivum – podporuje trávení.

Medicinální sladová vína Dr. Svatek
Víno Maltoferrochin je obohacené o ionty železa a extrakt z kůry tropického stromu chinovníku lékařského. Extrakt z kůry chinovníku podporuje tvorbu žaludečních šťáv, což umožňuje lidskému tělu snazší vstřebávání železa v trávicím traktu. Unikátní složení Maltoferrochinu nevyvolává vznik nežádoucích účinků častých při podání železa ve formě jiných preparátů, jako je střídání průjmu a zácpy. Proto jej zákazníci užívají rádi a dlouhodobě.


Jak konzumovat tato medicinální vína


Vína Vilcacora a Condurango jsou vhodná jako aperitiv i digestiv, protože podporují snazší trávení.
U vína Maltoferrochin je nejlepší čas pro konzumaci asi dvě hodiny po probuzení, nejlépe však na prázdný žaludek. Během dne schopnost těla přijmout železo značně klesá.
Vína lze užívat dlouhodobě v dávkování 1-2x denně po 50 ml.
Medicinální sladová vína obsahují alkohol, stejně jako běžné víno, a proto není určeno lidem s poruchami funkce jater ani dětem.  



Condurango – sladové víno na žaludek

Tradiční maltonové víno Condurango podporuje správné trávení, pomáhá proti podrážděnému žaludku a nadýmání, snižuje nevolnost a zvyšuje chuť k jídlu, zklidňuje trávicí trakt.
Cena: 229 Kč (500 ml)

Maltoferrochin – sladové víno na podporu červených krvinek

Medicinální maltonové víno Maltoferrochin přispívá k tvorbě červených krvinek, k posílení organismu, ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Cena: 229 Kč (500 ml)

Vilcacora – sladové víno pro podporu imunity

Medicinální maltonové víno Vilcacora má velmi silné imunostimulační účinky a je vhodné pro posílení organismu či při únavovém syndromu.
Cena: 229 Kč (500 ml)
Medicinální sladová vína Dr. Svatek
-Komerční lsdělení-


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles