8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Všechno zlé je na něco dobré

1. 06. 2010 | Vaše příběhy

Při vzpomínce na tento den mám slzu v oku. Bylo 1.9. 2006 pátek, normální den jako jiný. Ale pro mě nejhorší v mém životě. V sobotu jsem si koupila časopis Blesk a těšila se, že si ho přelouskám u kávičky a cigarety. Otevřela jsem první stránku a tam jsem uviděla zprávu, že v Praze málem uhořel mladý muž.

Hleděla jsem jako blázen, protože ten muž byl můj syn!!! Okamžitě jsem volala manželovi, který byl zrovna mimo domov. Snažil se mě ale uklidnit, že tento muž je mému synovi pouze podobný. Abych to trochu vysvětlila - syn bydlel sám v podnájmu, protože se chtěl osamostatnit. Nevnímala jsem slova a útěchu manžela a neustále jsem foto prohlížela.

Volala jsem i do nemocnice, ale tam mi řekli, že takové jméno tam nebylo přijato. Já ale pořád viděla svého syna, jeho trenky a pohyb ruky. Měl zakostičkovaný obličej a proto nebylo možné rozpoznat podobu. Už jsem nevěděla co a jak.... Vzala jsem si lupu a tou jsem jezdila po fotografii a hledala něco z mého syna. Našla jsem na nohách lupénku, kterou měl.

Okamžitě jsem volala zpět do nemocnice a tam mi potvrdili, že je to můj syn. Spletli jméno. To, co jsem v tu chvíli prožívala, se nedá popsat. Hned druhý den jsme jeli za ním a dozvěděli se, že má popáleniny 3. stupně na 42 % těla. Byl v umělém spánku a já si připadala, že nežije. Jezdila jsem za ním den co den a sledovala, jak léčba pokračuje. Asi po 14 dnech, kdy už byl z nejhoršího venku, nám řekl, že bral drogy. To byl pro nás ještě větší šok, protože měl zdravotní školu a nikdy by nás nenapadlo, že do toho spadne. A spadl.

Časem jsem se dozvěděla, že byl na dně..... Chtěl být sám, ale vlastně se utápěl v samotě, začal pracovat na nočních směnách a byl vyčerpaný apod. Věděl jen to, že za mnou nepůjde, protože chtěl dokázat, že si poradí sám. Neodkopli jsme ho, ale podali pomocnou ruku a vyplatilo se nám to. V nemocnici byl asi 2 měsíce a pak šel rovnou k nám domů. Donesl si půl těla transplantovaného novou kůží a ochrnutou nohu od kolene dolů. Žádal si o důchod, ale ten mu zamítli, protože prý je to málo procent poškození. A tak po půl roce nastoupil opět do práce, kterou vykonával před úrazem a dělá tam dodnes. A dnes má již malého chlapečka, hodnou ženu a vyženil malou pětiletou cácorku. Jsme na něho hrdí a nedáme na něj dopustit. A tím bych také chtěla říci všem: do toho zlého může padnout kdekdo, ale je třeba podat pomocnou ruku. Všechno zlé je na něco dobré!!!


Manon1957 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Všechno zlé je na něco dobré:

Všechno zlé je na něco dobré
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
aby hrůzný zážitek zůstal zažehnán a další bylo jen krásné. Hezky napsanéSmajlík!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
Pěkně napsáno a hrozná zkušenost ze které mrazí.
Přeji vám všem hodně zdravíčka.
Obrázek uživatelky
profil
hezky psané a trpká zkušenost.Hlavně,že to dobře dopadlo..přejí hodně společných chvilek a synovi jen tak dálSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Od té doby, co jsem sama matkou mohu podobné příběhy číst jen stěží. Ještě, že to dobře dopadlo.
Obrázek uživatelky
profil
z kterého mrazí - noční můra všech rodičů. I když se snažíme svoje děti vychovávat sebelíp, nikdy nemůžeme vědět, do čeho se dostanou, jaké party se chytnou apod. Tentokrát to dobře dopadlo i díky vámSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles