Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vstupte do klubu Yves Rocher a udělejte radost sobě i planetě

5. 03. 2021 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Plant for life








Ne nadarmo se říká, že lesy jsou zelené plíce planety. V posledních letech jich ale vlivem mnoha faktorů ubývá. Je tedy potřeba hledat cesty, jak přírodě alespoň trochu pomoct. A nejlepší je spojit příjemné s užitečným. Nakupujete rády kosmetiku? Vstupem do věrnostního klubu Yves Rocher čerpáte štědré výhody, navíc zasadíte jeden nový strom.

Plant for life


Respekt k pleti i přírodě


Již přes 60 let se Yves Rocher věnuje objevování světa rostlin a v jeho bezbřehém bohatství hledá řešení každé nedokonalosti, se kterou se ženy ve snaze být krásné potýkají. Příroda představuje víc než zdroj inspirace, je v samém jádru konání značky. Ponořte se do světa rostlinné kosmetiky a objevte účinné produkty šetrné nejen k pleti, ale i k přírodě.


100 milionů stromů

a štědrý věrnostní klub


Nadace Yves Rocher, založená v roce 1991 s vizí podporovat projekty, jejichž hlavním posláním je ochrana biodiverzity, vysadila i díky zákazníkům značky Yves Rocher už 100 milionů stromů po celém světě v rámci projektu Plant for Life (dříve Plant for the Planet). Založte si věrnostní kartu, začněte využívat výhody Klubu Yves Rocher a zapojte se do sázení i vy! Kromě slev, dárků a bodů ke každému nákupu získáte dobrý pocit z jednoho nově vysazeného stromu. Až do 31. 3. 2021 navíc probíhá soutěž – každá 100. nově založená kartička vyhrává balíček bestsellerů v hodnotě 2000 Kč.


217 000 stromů vyrostlo i v Ralsku a na Kokořínsku


Plant for LifeČeské zastoupení značky se k iniciativě připojilo v roce 2014. Tehdy se podařilo vysadit 100 tisíc stromů v CHKO Kokořínsko. Rok 2020 pak završil druhý cyklus projektu. Ve spolupráci s Nadací Yves Rocher a českou neziskovou organizací Čmelák – Společnost přátel přírody bylo vysazeno 117 tisíc stromů do monokulturních lesů Ralské pahorkatiny.


I když by někdo mohl říct, že jde jen o kapku v moři, tak když se síly spojí a inspirují se třeba další společnosti i jednotlivci, může být z těch kapek najednou celý oceán.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles