Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyberte si ze 7 typů masáží z Jávy

10. 10. 2020 | Péče o tělo
Spíš jako obřad působí jemná masáž, která ovšem pracuje s každým svalem a odstraní i zatuhnutí skrytá hluboko v tkáni.


Jávská masáž má v Indonésii tisíciletou tradici. Je opravdu jemná, přitom ale velmi účinná. Pro každého, kdo si ji vyzkouší, se stává nezapomenutelným zážitkem, který přináší uvolnění a uklidnění při nadměrném duševním a fyzickém vypětí. Blahodárně působí na celkovou kondici organismu, regeneruje pokožku, navozuje příjemnou náladu, odstraňuje únavu a posiluje regeneraci celého organismu. Současně napomáhá lepšímu prokrvení a návratu žilní krve a mízy z periferií do oběhového centra.

Jednotlivé druhy jávských masáží  se mírně liší v různých detailech:

1. JÁVSKÁ MASÁŽ

Je výjimečná svým velmi silným tlakem působícím na sval, díky němuž dojde k jeho celkovému uvolnění a následné relaxaci. Jávská masáž se provádí od konečků prstů na nohou až po kořínky vlasů. Tělo a mysl uvede do stavu dokonalé harmonie.

2. SUMATRA MASÁŽ

Kombinací speciálních technik a akupresury uvolňuje napjaté svaly a pomáhá odstranit jejich bolest. Sumatra masáž je velmi relaxační. Působí jedinečně v uvolňování stresu a pomáhá proti nespavosti. Tělo a mysl přivádí do stavu dokonalého souznění.

3. BORNEO MASÁŽ

Jedná se o specifickou masáž, při níž jsou propojeny hluboké techniky s lymfatickou drenáží. Uvolňuje napětí, navozuje relaxaci, a především účinně pomáhá proti celulitidě a pro zpevnění postavy.

4. HAVAJSKÁ MASÁŽ

Používáním velmi plynulých rytmik, měkkých i hlubokých technik, přivádí tělo do dokonalé harmonie a celkového uvolnění. Jemné masírování prstů, dlaní, a především předloktí a loktů vás zbaví napětí ve svalech, stimuluje krevní oběh a dodá vám nový příliv energie.

5. TERAPIE VULKANICKÝMI KAMENY

Prohřívání bodů na těle a jemné masírování pomocí teplých kamenů. Příjemné teplo lávových kamenů a působení vůně esenciálních olejů dodá vašim smyslům dokonalou rovnováhu. Kameny svojí vibrací a teplem ovlivňují energetické dráhy v těle, pozitivně ovlivňují vaši mysl a dokonale uvolňují ztuhlé svaly.

6. REFLEXOLOGIE NOHOU

Pomocí mačkání bodů na chodidlech, nebo naopak jejich hlazením, docílíme stimulace daných orgánů, uvolnění svalstva a snížení psychického a fyzického napětí. Pomocí reflexologie můžeme dosáhnout naprostého souladu těla a stavu mysli a dokonalého léčebného účinku vnitřních orgánů.

7. JÁVSKÁ THAJSKÁ MASÁŽ

Thajská masáž zbavuje pocitů únavy, odstraňuje svalové křeče a nervové napětí, stimuluje krevní a lymfatický oběh, a činí svaly, klouby a šlachy volně ohybnými.

Zdroj, foto: Spa hotel Lanterna


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil

SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles