Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.05. 2024
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vybíráme školní batoh pro 1. stupeň ZŠ

30. 07. 2021 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Maminky, jejichž děti odrostly ze školních aktovek, míří do 3. třídy nebo si už prostě přejí mít tašku jako jejich větší spolužáci, čeká nový úkol – vybrat ten správný školní batoh.

Stejně jako při výběru aktovky pro prvňáčky, také u tohoto výběru je nezbytné řídit se důležitými pravidly, jako vybrat správnou výšku s ohledem na výšku dítěte a zohlednit kvalitu zpracování a anatomického provedení zad. Dobré rady najdete v průvodci Jak vybrat školní tašku na detskyeshop.cz.

Školní batohy jsou většinou dvou- nebo tříkomorové, na zip, musí mít dostatečně široké, polstrované a délkově nastavitelné ramenní popruhy. Dno je obvykle opatřeno nožkami a více či méně zpevněné, chrání tak proti ušpinění a zvyšuje stabilitu. Počítejte však s tím, že batoh bude méně stabilní než aktovka, kterou zrovna opouštíte.

Vybíráme školní batoh pro 1. stupeň ZŠPokud se přece jen nechcete vzdát stability nebo máte děti, které si hůře udrží pořádek, v nabídce najdete i typy s pevným dnem nebo přímo „aktovkový typ“, který má vesměs stejně funkční dno jako aktovka a bývá přehlednější pro žáky prvního stupně. Zástupci tohoto typu jsou modely s jednou komorou pro 1.- 4. třídu Hama Grade nebo Ergobag Prime.

Vaše dítě bude tašku používat denně, všímejte si proto i kvality použitých materiálů, zipů a celkové váhy. Doporučená váha bývá cca do 1,2 kg, na trhu se obvykle nabízí typy i pod 1 kg. Záleží na celkové výbavě, doplňcích nebo jestli má model nastavitelný zádový systém.

Pokud Vám není lhostejný stav našeho životního prostředí, výrobci nabízí i zboží z recyklovaných PET lahví. V nabídce najdete velké množství motivů pro dívky i pro chlapce. Dostanete je samostatně nebo v cenově výhodných setech. Osvědčené značky jsou např. Ars Una s modely s pevným dnem pro třeťáky nebo vysoké prvňáky, Bagmaster, Boll Smart 24 od 3. třídy i Boll Schoolmate 20 pro vyšší prvňáčky, Hama s řadou Coocazoo, Herlitz či Oxybag s modely Oxy Style Mini s pevným dnem a Oxy Scooler.
Vybíráme školní batoh pro 1. stupeň ZŠ





















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Už máme vybraný pro vnučku ten s jednorožcem. Je nadšená.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles