Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vybíráme studentský batoh pro teenagery

25. 08. 2021 | Finance
-Komerční sdělení-

Počítejte s tím, že si váš teenager vzpomene jako obvykle na poslední chvíli, že by do školy přeci jen uvítal nový batoh. Jak pak vybrat tašku rychle a bez chyb? Připravíme Vás na to. Při výběru se můžete držet pravidly pro výběr školní tašky pro první stupeň.

I u studentských batohů je důležité dát pozor na délku zádové části a celkové rozměry. Musí dítěti na zádech dobře sedět, odpovídat vzdálenosti mezi rameny a křížovou kostí. Model, který by měl teenager až pod zadek, neberte! Sice by byl možná IN, ale ničil by si záda. Při nákupu na internetu sledujte výšku tašky- starší žáci od 5. třídy 43 cm (140-150 cm), od 7. třídy výše se již orientujte dle vzrůstu dítěte, počítejte s výškou modelu okolo 45-50 cm. Ze značek pak doporučujeme vybírat Ars Unu, Bagmaster, Ergobag Satch, Hama Coocazoo ScaleRale, Oxybag, případně Stil, Boll ve verzi Smart 24 (ten je vhodný cca od 4. třídy).

satudentské batohyPokud je vaše dítě výrazně drobnější nebo naopak větší než jeho vrstevníci, nenechte se ovlivnit tím, co „frčí“. Vyberte typ, který odpovídá velikosti vašeho potomka. Když bude domluva při výběru váznout, najděte oblíbenou barvu a motiv, to obvykle zabere.

Pokud máte obavy z toho, že ze zakoupeného modelu rychle vyroste, bude pro vás vhodný posuvný zádový systém. Vždy pak máte jistotu, že nastavení zádové části odpovídá aktuálnímu vzrůstu dítěte. Můžeme doporučit již výše zmíněné značky - Coocazoo ScaleRale, Boll Smart 24, Ergobag Satch.

Váha dle normy pro 2. stupeň je cca 1400 gramů, dle doporučení odborníků by váha měla odpovídat 10–15 % váhy dítěte. My doporučujeme váhu do 1,2 kg.

Nejdůležitějším prvkem je zpracování zádové části. Polstrování musí být pevné, ale zároveň nesmí tlačit. Na eshopu Detskyeshop.cz najdete dražší i levnější modely školních batohů, ale vždy alespoň s průměrnou ergonomií zádové části.

studentské batohy


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vybíráme studentský batoh pro teenagery:

Vybíráme studentský batoh pro teenagery
Vybíráme studentský batoh pro teenagery
Vybíráme studentský batoh pro teenagery
Vybíráme studentský batoh pro teenagery
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles