Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhánění nemoci

5. 11. 2022 | Vaše příběhy

S Igorem jsem se poznala v zaměstnání. Po roční známosti se přestěhoval ke mně do domu, který jsem zdědila po rodičích. Sama jsem to po rozvodu měla na domě těžké. Přitom jsem vychovávala dcerku. V době rozvodu měla pět let. Nyní už byla dospělá, žila s přítelem, a dům byl na mě velký. Igor bydlel ale v malém bytečku, který byl naopak pro nás dva malý. A prodávat dům, s kterým mě pojí tolik zážitků a vzpomínek, jsem nechtěla.

S Igorem jsem žila už čtyři roky, když náhle onemocněl. Začalo to úpornými bolestmi zad. Bolest pak přešla do oblasti ledvin, až Igora odvezla záchranka do nemocnice. Dostal nemocenskou. Lékaři nemohli přijít na to, jaká nemoc ho sužuje. Zprvu to vypadalo na blokádu páteře, měl ale také zvýšené hladiny zánětlivých markerů. Kde je ale zánět, na to se přijít stále nepodařilo. Ani předepsaná širokospektrá antibiotika nezabrala. Igor už pomalu ani chodit nemohl. Byl stále na nemocenské a vyšetření střídalo vyšetření, a přitom léky, které byly podány zkušebně, nezabíraly.

Chodila jsem do zaměstnání a doma mě čekala teplá večeře. Jinak toho Igor doma moc neudělal. Při bolestech, kterými trpěl, to nebylo možné. Bylo to příjemné, přijít domů s tím, že na mě někdo čeká. „Zdraví tě mistr,“ vyřizovala jsem Igorovi. Poděkoval, otočil se, a v mžiku spal. Nechápala jsem, co dělá celé dny, když je sám doma.

Blížila se doba dovolených, a já vůbec nevěděla, jestli můžu něco plánovat. „Myslíš, že si troufneš?“ Přesvědčil mě, že pokud je na nemocenské, na dovolenou stejně nemůže. Navíc měl každý týden nějaké vyšetření, někdy i dvě v týdnu. Tak letošní dovolená bude doma, zkonstatovala jsem. Kolem domu byla stále spousta práce, navíc máme nedaleko přehradu, kde se dá koupat. První roky po rozvodu jsem na přehradě trávila s dcerou každou dovolenou, tak to po letech nebude jinak.

Jednou jsme ze zaměstnání byli puštěni o pět hodin dřív, protože nešla elektřina a z elektráren nahlásili, že ten den proud už nepůjde. Pracovat tam, kde je každý stroj závislý na elektrickém proudu, se nedá, a tak nás vedení pustilo domů. Nejdřív jsem chtěla Igorovi zatelefonovat. Pak jsem si ale řekla, že ho překvapím. Cestou z práce jsem koupila sekt a vyzvedla pizzu v pizzerii. Uděláme si den pro sebe.

Celá natěšená jsem potichu odemkla dveře domu a tiše, jako myška, jsem v ponožkách cupitala ke dveřím ložnice. Když jsem je otevřela, uviděla jsem Igora s mou nejlepší kamarádkou. Oba byli nazí a věnovali se jeden druhému tak vášnivě, že si mě nejdřív ani nevšimli. Když mě uviděli, první mě spatřil Igor, snažili se mi vysvětlit, že Martina přinesla Igorovi jen léky proti horečce.

„A proto si nahá s tebou lehla do postele!“ Byla jsem nazlobená, bolavá a zuřila jsem zároveň. Kdyby to alespoň nebyla má kamarádka. Igor nakonec překvapil mě. Já mu to překvapení nedokázala odpustit. Proto se hned druhý den stěhoval z mého domu zpět do svého malého bytu, odkud se do měsíce přestěhoval k Martině. Najednou se zázračně vyléčil. A protože nebylo vhodné, abychom dál pracovali na stejném pracovišti, dal za měsíc výpověď. Martina mu totiž sehnala místo u nich ve firmě. Snad zase zázračně neonemocní, aby se nenašla nová múza, která ho bude léčit.


čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Vyhánění nemoci:

Vyhánění nemoci
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !