Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyléčený zloděj?!??

19. 12. 2015 | Vaše příběhy

Život nám přináší celou škálu životních situací od těch milých, nepříjemných, smutných až po tragikomické. O právě poslední zmiňovanou se chci s vámi podělit. Není jen tragikomická, je spíš až trochu morbidní.

Zážitek, který vám chci předestřít, není  osobně můj, ale vyprávěl mi ho náš nejmladší syn. Jeho kolegyně z práce, kam nedávno nastoupil, má kamaráda a o něm, lépe řečeno o jeho pejskovi, je tento příběh. Kamarád odjížděl na několik týdnů služebně do ciziny a tak sháněl někoho, kdo by se v době jeho nepřítomnosti postaral o jeho již letitého a dost nemocného pejska. Podařilo se mu přemluvit dobrou přítelkyni a ta souhlasila, že se na dobu, kdy on bude pryč, nastěhuje do jeho bytu, aby byl psí mazlíček ušetřen traumatu ze stěhování a cizího prostředí.

První dva týdny vše probíhalo hladce, panička i pejsek byli spokojení. Bohužel následující týden nastal zvrat, pejskovi se velmi přitížilo a přes okamžitou pomoc veterináře skonal. Přítelkyně byla tedy nucena tuto neradostnou zprávu telefonicky oznámit majiteli a zároveň vyřešit, jak naložit s ostatky pejska. Domluvili se tedy, že ho odveze do spalovny a majitel si později popel vyzvedne a důstojně uloží na psím hřbitově.

vyléčený zlodějJelikož bydlí v Praze a nevlastní auto, naložila tělíčko do své celkem zánovní cestovní tašky a s tímto zavazadlem se vydala k nejbližší stanici metra. Při příchodu k eskalátoru se k ní přitočil pohledný mladík, který jak si už dříve všimla, k ní vysílal obdivné pohledy a dal se s ní do řeči.  Vyptával se, kam cestuje a ona, protože jí bylo trapné sdělovat pravou příčinu své cesty, mu řekla, že na dovolenou k moři. Nabídl  se, že jí s taškou pomůže a ona  jeho  pomoc ráda přijala, protože se jí její nelehké břemeno už dost proneslo. O to větší bylo její  zděšení a následný šok, když společně dorazili na nástupiště a milý mladík, z něhož ve vteřině vyklubal zloděj, s její taškou rychle naskočil do právě odjíždějící soupravy metra.  

V první chvíli opravdu zůstala stát jako solný sloup a vzápětí se té paradoxní situaci začala smát a zároveň plakat, při představě, jak se asi bude tvářit drzý zloděj, až tašku otevře a místo kýženého lupu na něj vykoukne tělíčko nebohého pejska. Své ztracené tašky ani na okamžik nelitovala, zato jí bylo líto ubohého zvířátka při pomyšlení, jak asi s jeho tělem naložil drzý zloděj.

Chtělo by se mi věřit, že tento nepovedený lup zlodějíčka řádně vytrestal, možná  i z jeho případných dalších zlodějských choutek vyléčil, ale to jsem asi už moc velký optimista... Jak se však říká: „Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne“.


Botka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Vyléčený zloděj?!??:

Vyléčený zloděj?!??
Vyléčený zloděj?!??
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak takýto lup by som dopriala každému zlodejovi, dúfam, že sa poriadne zľakol, keď tú tašku otvoril.
Len toho psíka mi je ľúto a tiež jeho majiteľa, že si miláčika nemohol dôstojne pochovať.

Napísala si to pekne Smajlík, aj mi slzy vyhŕkli, aj som sa zasmiala.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles