Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výlet do Londýna

29. 04. 2023 | Vaše příběhy

Jako každý rok se u nás ve škole na nástěnce objevila nabídka zájezdu do Anglie. Děti ten den přiletěly ze školy a křičely jeden přes druhého. Marně jsem přemýšlela, co mi asi chtějí sdělit. Trvalo to dobrých třicet minut, než se uklidnily a v klidu začaly povídat.

Jednalo se tedy o výlet do Anglie a to konkrétně do hlavního města Londýna. Ani jsem se nenadála a už mi ukazovaly celý program a seznam památek.

Nejvíc se samozřejmě těšily na ty nejznámější jako je Tower Bridge a Buckinghamský palác. Mireček byl naopak celý natěšený na obří kolo s výhledem na město.

Teda, výlet do Londýna, může jet kdokoliv a děti o to přece neochudíme, říkala jsem si. Cena ovšem nebyla vůbec příznivá a tak jsem si lámala hlavu, jak bychom to zařídili, aby mohly jet všechny naše děti školou povinné. Několik nocí mi to nedalo spát. Manžel zkoušel přesčasy, aby se všechno stihlo do termínu první platby. A opravdu jsme uspěli.

výlet do LondýnaDěti si mezitím hodně načetly a vyhledaly na internetu a celý výlet začínal dostávat konkrétní obrysy. A pak se stala neuvěřitelná věc. Jedna z maminek, která měla jet jako doprovod, se z nějakého závažného důvodu nemohla cesty zúčastnit. Neváhala jsem a podala si přihlášku. V kanceláři se naštěstí nenašel nikdo, kdo by mi výlet s dětmi nepřál, a proto týden volna nepředstavoval žádný větší problém.

Blížilo se datum odjezdu, poslední splátka byla v pořádku a já dostala výlet od manžela jako dárek k narozeninám. Co víc jsem si mohla přát? Kufry už čekaly v hale a já ladila poslední detaily, když mi zástupkyně zavolala, že ve škole řádí střevní chřipka a celý výlet se bude muset odložit. Cestovní kancelář i jejich agentka byly naštěstí velmi chápavé a nabídly nám náhradní termíny. Samozřejmě se nejednalo o posun v rámci dnů/týdnů, ale měsíců. Nakonec se nám podařilo vybrat jeden, který by vyhovoval všem a já teď právě sedím v autobuse na dálnici a píšu tento příběh. Snad se už nic dalšího nezvrtne a my všichni s dětmi si budeme moci užít jarní Londýn. Už se na všechny památky moc těším. A co vy? Už jste tam někdy byli? Nebo se vám podařilo užít si některé jiné hlavní město? Hledám inspiraci na další výlety.


Jitka46 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsem byla, ale už to pár let je.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles