Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyrob si sama: Držák na šperky

23. 01. 2013 | Vyrob si sama

I když nejsem milovník šperků, nějaké mám a varianta, že se mi válí a motají do sebe, mě celkem vždy vytáčela. Hledala jsem po různých internetových obchodech nějaké stojánky či krabičky, ale vše mi přišlo dost kýčovité anebo hodně drahé.

Když se mi zamotal můj nejoblíbenější náhrdelník z perliček na tenkém silonu tak, že jsem si ho již nedokázala představit na svém krku, začala jsem velmi silně přemýšlet, co s tím. Je velká škoda nechat si zničit šperky jen proto, že jsou špatně uskladněné.

Na výrobu držáku na šperky budete potřebovat:

Kus sololitu (to je taková ta deska, kterou najdete jako stěnu skříně nebo dno postele na roštech mezi matrací, já si vždy hlídám, kdy se kdo chce zbavit nějakého nábytku a sololit si vyprosím, jinak jde i koupit a na místě vám jej i nařezají na potřebné velikosti)

Barvy (nejlépe nějaké nerozpustné, ne tempery, ale např. barvy na stěnu)

Háčky

držák na šperkyVymyslete si nějaký svůj originální nápad, jak bude vypadat váš držák na šperky nebo zasurfujte na internetu a možná něco najdete nebo vás něco bude inspirovat. Já mám velmi ráda stromy a spirály a tyto dvě věci se musely odrazit v mém věšáku na šperky.

Sololit jsem natřela bílou barvou a poté si na něj načrtla tužkou strom, jehož větve jsem zakroutila do spirál. Na zemi jsem nechala vyrůst štětcem trávu. Po zaschnutí jsem poprosila silnější ruku, aby mi do středů spirál zapíchla háčky. V případě, že máte silnější desku, použijte vrtačku. Pak už nezbývá nic jiného, než pověsit šperky, korálky, náramky, náušnice, přívěsky, a to vše si ve svém pokoji můžete nechat přidělat na jakékoliv místo: na stěnu, na skříň, či jen opřít…

Miguela - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Vyrob si sama: Držák na šperky:

Vyrob si sama: Držák na šperky
Vyrob si sama: Držák na šperky
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Kdybych měla já něco namalovat tak by to vypadalo nejspíš jako průlet hvězdokupouSmajlík. Možná by tam ale šel nalepit nějaký obrázek. Já pokukuji už delší dobu po stojanu na naušnice od výrobce von-hanke. Vyrábí na naušky stromy ze dřeva a teď co má vlastní e-shop jsou i ceny mírnější. Kamarádka si už od něho jeden stojan pořídila a je moc spokojenáSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Je to praktický a výborný nápad.
Obrázek uživatelky
profil
taky je tam mám zavěšené Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ještě vymysli něco na náušnice. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky se mi líbí náměty stromů,moc hezké dílko.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles