Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyrob si sama: Pořadač na make-up

25. 12. 2013 | Vyrob si sama

Přeji vám všem krásný den. Chtěla bych se s vámi podělit o jeden nápad, jak si uspořádat svůj make-up. Předtím jsem vše měla v jednom košíčku, ale byl hodně nepřehledný, když jsem něco hledala, tak jsem se snažila přijít na to, jak to udělat a napadlo mě tohle. V podstatě to nemusíte mít jen na make-up, ale dá se to použít na cokoliv malého.

 

Budete potřebovat:

- Krabici od bot (nejlépe s vysokým okrajem, také ne moc velkou, to by nevypadalo pěkně),

- Balicí papír,

- Nůžky,

- Tužku,

- Tavicí pistoli.

výroba pořadačePostup výroby pořadače:

1. Jestliže nemáte krabici s oddělitelným víkem, jednoduše víko odstřihneme. Víko nijak nestříháme, budeme ho ještě potřebovat.

2. Přední část krabice do poloviny odstřihneme. Boky sestřihneme tak, abychom měli návaznost na přední a zadní díl krabice.

3. Poté vezmeme balicí papír a každý kus krabice překreslíme na papír, tak abychom pak lehce mohli části vystřihnout a přilepit na krabici. Překreslujeme vnitřní i vnější části. Bude lepší, když budeme vystřihovat papír ne podél čáry, ale kousek za čárou, tím si budeme jisti, že po přilepení nám nic nebude chybět.

4. Když máme vystřihnuto, začneme jednotlivě přilepovat na krabici a poté i dovnitř krabice. Přebytečné kusy zastřihneme.

5. Vezmeme si víko krabice a ustřihneme polovinu (na šířku). Polovinu si změříme s výškou krabice, do které pak budeme tuto polovinu dávat a zastřihneme podle výšky. Poté na celou polovinu nalepíme balicí papír. Přilepíme pomocí tavící pistole polovinu do krabice.

6. Poté si ze zbytku víka nastříháme malé části ve velikosti od poloviny k zadní a přední části krabice. Kousky si také zastřihneme podle výšky krabice. Opět je polepíme balicím papírem a nalepíme dovnitř krabice.

Tak a máme hotovo. Je to opravdu lehké a dá se to zvládnout do 30 minut. Fotky, které zde jsou, jsou s krabicí, která ještě není hotova, takže není na některých přesně vidět, jak to má vypadat, je to jen pro orientaci, tak se prosím nezlobte, že není úplně do puntíku dodělaná. Přeji vám hodně štěstí s vytvářením pořadače.

 

Tipy:

1. Balicí papír můžete použít tak, že všechno vylepíte stejně, nebo něco barevnou stranou a něco bílou. Také ale můžete použít více balicích papírů, je to jen a jen na vás.

2. Místo tavicí pistole se dá použít i oboustranná lepicí páska, ale jen na lepení papíru, ne na přilepování kusů k sobě.

Kludi - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Vyrob si sama: Pořadač na make-up:

Vyrob si sama: Pořadač na make-up
Vyrob si sama: Pořadač na make-up
Vyrob si sama: Pořadač na make-up
Vyrob si sama: Pořadač na make-up
Vyrob si sama: Pořadač na make-up
Vyrob si sama: Pořadač na make-up
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem si pořadač vytvořila ze dvou krabiček, do velké jsem si nalepila poloviční a v té mám dekorativku a vedle mém pečující Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Líbí se mi.Zkusím udělat vnučkám.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice