Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vysněná krása - 9. 5. 2022

9. 05. 2022 | Televizní tipy
Kristýna žije střídavě s partnerem, střídavě bez něj. Návratů už bylo nespočet a Kristýnu tento stav ničí. I když na první pohled vypadá křehce, je statečnější, než vypadá. Proč se chce změnit a v co doufá? Časosběrnou docu reality show plnou napětí, zákroků pro krásu, ale také životních příběhů sledujte 9. května ve 21.30 na Primě!

 Kristýna vypadá jako velmi křehká žena. Je to ale silná a statečná osoba, kterou jen tak něco nepoloží. Už její příběh lásky je neuvěřitelný. Má tři děti, její život se točí jen kolem nich. Kristýniny křivky ztratily plnost a nemá žádné sebevědomí. Proto se vydala za svou Vysněnou krásou a svěřila se se svým příběhem.

Vysněná krása - 9. 5. 2022Kristýna nikdy nebyla vdaná. Všechny tři děti ale má s jediným partnerem. Vztah jim bohužel nevydržel a rozešli se. Nepomohlo ani to, že si dali novou šanci. Na mladé mamince se těhotenství a kojení velmi podepsala – zmizela jí prsa. A tak se přihlásila do Vysněné krásy. Oporou jí byla její sestra Iveta. Ta jí dodávala nejen psychickou oporu, ale hlavně jí pomáhala s hlídáním dětí.

Operace prsou je totiž docela náročná na rekonvalescenci. Pohyby, při nichž by Kristýna namáhala prsní svaly, měla zakázány. Pomoc sestry tedy byla vítaná. Mladá maminka na operaci vyrazila do Bratislavy, kde se jí ujala paní doktorka Barbora Brezová. Ta má, stejně jako Kristýna, také tři děti, a tak přesně rozuměla tomu, co Kristýna prožívá.

 Kristýna kromě operace prsou absolvovala laserové ošetření pleti, plazma lifting a dermatologické zákroky – výplň nosoretních rýh a mimických vrásek na čele. Mladá maminka už od základní školy nosí brýle, a tak ocenila návštěvu v optice, kde jí oči přeměřili a také pomohli vybrat nové obroučky. I tak malý detail může být obrovskou vzpruhou pro vzhled obličeje. Kristýna má krásné zuby. Takže větších zákroků nebylo třeba. Absolvovala tedy jen dentální hygienu a bělení – doma i to ordinační. A s výsledkem byla moc spokojená.

Bylo pomyslnou třešničkou na dortu celkového výsledku. Kristýna má krásné hnědé vlasy, se kterými neměl Tomáš Arsov moc práce. Kristýniny vlasy totiž nebyly zničené. Kristýna Tomášovi řekla, že je konzervativní a velkým změnám se brání. Tomášovi ale do křesla usedla také Kristýnina sestra Iveta, kterou moderátorka Alice Bendová rovněž pozvala na finále a nabídla jí, že i ona může usednout do kadeřnického křesla a nechat si upravit vlasy a nechat se nalíčit.

 Pro Kristýnu byla ale ze všeho nejdůležitější prsa. A když je konečně měla, začalo se jí vracet ztracené sebevědomí. Najednou se nestyděla jít si vybrat podprsenku a klidně i plavky. A také si užila návštěvu bazénu, kde mohla své křivky vystavit. Nově nabyté sebevědomí je vidět už z dálky. A na tom se shodli všichni, kdo Kristýnu na cestě za její vysněnou krásou podporovali. Změny ve svém chování a přístupu k životu si ale všimla i samotná Kristýna. Otevřela se a přestala se bát mluvit o svých pocitech.

Příběhy statečných účinkujících, dechberoucí proměny, skrytá tajemství i mindráky... Teď všichni konečně najdou odvahu se jim postavit a zbavit se jich, aby se mohli cítit lépe a začít se na svět usmívat. Zkratkou k Vysněné kráse za pomoci špičkových odborníků estetické medicíny, plastické chirurgie a stomatologie vás provede Alice Bendová.

Sledujte cestu za splněným snem už 9. 5. 2022 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !