8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyznání tetičce

12. 05. 2012 | Vaše příběhy
Moje drahá a milovaná tetičko,
ráda bych Vám chtěla tímto způsobem sdělit vše, co mám na srdci a co již dlouhou dobu v sobě nosím.


Již jako dítě školou povinné jsem velice často a ráda jezdívala k Vám na prázdniny a kde spolu se sestřenicí Terezkou prožívala krásné chvíle. Vždy  to byla pro mne obrovská radost přijet do velkého města a prožívat tam prázdniny. Stále vzpomínám, jak úžasně jste se o mne starala, byla tolik laskavá. Dostalo se mi od Vás více pohlazení než od vlastní maminky. Nikdy Vám nepřestanu být vděčná za to, že jste mě dokázala vyléčit z velmi těžkého ekzému, který mě trápil na obou uších.

Vyznání tetičceJiž tehdy jste mi zaplatila velmi drahé injekce, které mi pomohly tyto zdravotní problémy vyléčit. Nebýt Vás, určitě bych se tím trápila ještě do dospělosti. O každých prázdninách jste s námi spolu se strýčkem jezdili na výlety, poznávala jsem krásnou přírodu na Strečně a okolí. Nedělala jste mezi mnou a Terezkou žádné rozdíly, kupovala jste mi stejné oblečení a já byla tolik šťastná, že mohu u Vás v Žilině prožít vždy tolik očekávané prázdniny.

Cítila jsem se tak příjemně ve vašem útulném podkrovním bytečku, kde vládl pořádek a pohoda. Od té doby uplynulo několik let, navštívila jsem Vás několikrát již s manželem a dětmi a vždy jste se chovala k nám všem tak laskavě. Nikdy na to nezapomenu.

Drahá tetičko, děkuji Vám z celého srdce za vše, co jste pro mne udělala, jak jste se ke mně chovala, za lásku, kterou jsem od Vás poznala a na kterou se nezapomíná. Bylo to pro mne obrovské štěstí, kterého si velice vážím. Nikdy jsem nic podobného neprožila.

Přeji Vám mnoho pevného zdraví a jsem s úctou. Vaše neteř

Konatovka - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné, snad si to teta přečte??? Kdyby ne na CHŽ, tak jinde nebi jistě někde v nebíčku a bude z Tebe mít radost Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Neviem, či tvoja teta chodí na stránku CHŽ, ale predpokladám, že tento príbeh by ju iste veľmi potešil.
Čo takto zobrať do ruky pero a listový papier, príbeh opísať pekne ručne a poslať tej dobrej žene, ktorá pre teba spravila toľko dobrého a na ktorú tak rada spomínaš?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles