Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

X Factor odstartuje finálová kola Ohnivou nocí

22. 03. 2008 | Ze společnosti

Již tuto neděli se divákům poprvé v živém vystoupení představí dvanáctka finalistů soutěže X Factor. První finálový večer se ponese ve znamení ohně, finalisté zazpívají písně s ohněm v rytmu či názvu.

 

Nedělní první finálový večer zahájí vítěz britského X Factoru Shayne Ward svým aktuálním hitem If that´s OK with you. Po něm již přijdou na řadu finalisté tří kategorií, které do finále z jednotlivých kategorií nominovali porotci Gabriela Osvaldová, Ondřej Soukup a Petr Janda.

 

Shayne WardNedělní finálový večer bude zároveň pro jednoho z finalistů večerem posledním. Na konci hlavního pořadu poté, co odzpívají všichni finalisté, odstartuje moderátor Leoš Mareš divácké hlasování a diváci budou moci začít posílat hlasy svým favoritům prostřednictvím SMS, nebo telefonátů. Hlasování bude probíhat přibližně do 23 hodin, kdy po Střepinách a Mr.GS začne druhá část přímého přenosu X Factor – Kdo s koho. Ve vyhlašovací části pořadu budou oznámena jména dvou soutěžících, kteří dostali nejméně hlasů diváků (poslední a předposlední). Oba dostanou ještě jednu šanci zazpívat a poté porota hlasováním rozhodne, kdo z nich soutěž opustí.

 

„Hned v pondělí pak čeká finalisty náročný program. Nejdříve vyrazí za dětmi do Dětského domova v Horšovském Týně a večer se v hudebním klubu Retro rozloučí s prvním vyřazeným,“ doplnil Adam Kotalík, koordinátor projektu.

 

X Factor je hudební soutěž otevřená pro zpěváky všech generací a poprvé u nás dává šanci prosadit se i vokálním skupinám. Vítěz získá kromě kontraktu na vydání vlastního alba i finanční prémii milion korun, kterou může využít na rozjezd své profesionální kariéry. Castingy se uskutečnily v říjnu, listopadu a prosinci v pěti městech České republiky.


Více informací o soutěži naleznete na www.nova.cz/xfactor.



Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
já fandím,největší favorit je pro mě Ondřej Ruml
Obrázek uživatelky
profil
Taky sleduji. Jsem zvědavá, kdo vypadne jako první!
Obrázek uživatelky
profil
X FAKTOR sleduji někteří soutěžící měli teda sebevědomí to se musí nechat já bych tam nešla
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles