8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajistěte vašim zaměstnancům nebo hostům při venkovní akci teplé jídlo a pití díky várnicím

20. 01. 2016 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

I v těchto studených měsících spousta společností vysílá své zaměstnance pracovat na stavby, kde se po celý den nezahřejí. Stejně tak jsou možná vaši zaměstnanci pracovně venku a je důležité zajistit jim teplý oběd nebo nápoje.

Stejnou potíž řeší ti, kdo se chystají na celodenní venkovní akci pro děti ze základní či mateřské školy, nebo pořádají velkou rodinnou zahradní oslavu.
Ať už je důvod vašeho hledání řešení, jak uchovat nápoje a jídlo co nejdéle teplé jakýkoli, vyhoví vám várnice, které výborně těsní a teplotu udrží po mnoho hodin.

várniceVelikostně vyhovující modely


Protože jsou požadavky zájemců různé, várnice jsou vyráběny v několika velikostech. Pokud budete chtít podávat teplé nápoje, sáhnout můžete po typu opatřeném kohoutem pro pohodlné napouštění. Ve víku várnic nechybí ventil, kvalitní těsnění, které zamezí nejen úniku tepla, ale i prosáknutí nebo vylití obsahu.

Stěny jsou dvouplášťové, ochranná vrstva z venkovní strany zajišťuje vysokou odolnost proti poškrábání i při každodenním používání.


Vybavte si dílnu ke své spokojenosti


Každá společnosti i správný kutil chce mít dílnu v pořádku, vybavenou vším, co k práci potřebuje. Společnost ABstore.cz nabízí nejen várnice, ale i dílenské vybavení, jako jsou např. svěráky, dílenský nábytek a mnohé další.

Společnost ABstore.cz se na našem trhu pohybuje již mnoho let a nabízí klientům mnohé výhody. Tou hlavní je doprava zdarma, zaujme vás ale jistě i možnost zaslat e-shopu poptávku a on vám připraví na míru cenovou nabídku. Školy, obce a státní organizace mohou využít platbu prostřednictvím faktur a objednávat můžou všichni jak telefonicky, tak přes email.

Navštivte je a vyberte si vše, co vám doma, ve firmě, škole, dílně či obci chybí. Budete spokojeni a nakoupíte za skutečně příznivé ceny, které jen tak nenajdete.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !