MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aréna národů

11. 02. 2012 | Televizní tipy
Zbrusu nový zábavný soutěžní pořad Aréna národů přichází od této soboty na obrazovky Prima family! V Aréně národů vás čekají především zábavné hry, v nichž humor vítězí nad podaným výkonem. 

Patnáctičlenná družstva z osmi zemí světa od Velké Británie po Čínu se v pořadu Aréna národů musejí vypořádat s nejrůznějšími nástrahami i s faktem, že soutěžící při plnění zadání mnohdy nevypadají ani trochu důstojně. Proto je náš tým složen sice z fyzicky zdatných závodníků, ale zároveň z lidí se smyslem pro humor, kterým nedělá problém udělat si legraci i sami ze sebe.

Do soutěže Aréna národů, která se natáčela ve Francii, se přihlásili nikoliv kvůli slávě, medailím nebo finančním výhrám, ale čistě proto, aby si tu „zablbli“. V tom jim budou velkou oporou i oba moderátoři – Aleš Háma a Aleš Valenta.

Diváci budou mít kromě sledování zajímavých soutěžních disciplín v Aréna národů možnost seznámit se s českou partou, která se během natáčení neuvěřitelně rychle stmelila a šířila kolem sebe dobrou náladu, ale i nahlédnout do zákulisí celé soutěže, které patřičně okomentují oba moderátoři.

Chybět nebude ani trocha humoru na účet ostatních družstev, z nichž některá přijela s úplně jiným posláním. V Aréně národů se sešly týmy z Arménie, Běloruska, České republiky, Číny, Francie, Ruska, Ukrajiny a Velké Británie. Jak si povede český tým v takové konkurenci? Arénu národů uvidíte už od dnešního večera na Prima family!

Pořad Aréna národů uvidíte 11. února na Prima family od 20 hodin!



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Přesně to tu chybělo. Koukali jsme dříve na hry bez hranic. A díval se se mnou i pětiletý syn. A moc ho to bavilo. Takže tohle si nenecháme ujít. Moc se nám to líbí. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný pořad,díváme se,ale hrůzu mi nahání Ti býčci.
Obrázek uživatelky
profil
super pořad, kde se člověk nasmějeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkné to bylo i když nám někdy zatrnuloSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nevím proč tam musela být ta zvířata
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles