8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Závislá na Chytré Ženě

19. 01. 2014 | Vaše příběhy

Za 4 měsíce mé pracovní neschopnosti kvůli bolestem zad a zároveň i bolestem obou kolen se stal portál Chytré Ženy pro mě téměř drogou. Drogou, která neničí sice zdraví, ale člověk se stane docela rychle závislákem tohoto portálu.

A tak jsem se mohla věnovat oběma posledním klikačkám a strávit u nich více času než jindy, kdy musím chodit do práce. A výhry, které jsem si vyklikala, stály za to a mně udělaly moc velkou radost. Měla jsem alespoň po dobu své neschopenky téměř na všechno čas. Na čtení zajímavých článečků, prohlížení fotografií ve fotogaleriích, psaní do diskusí, zvláště pak do diskuse SENIORKY, kde jsem našla virtuální  kamarádky a opravdu také chytré ženy, které už mají mnoho životních zkušeností, ale také radost a bolest, se kterými se jedna druhé svěříme a navzájem si poradíme, co a jak se dá zlepšit. A pak je tu diskuse KAŠPÁRKOVO, kde je to hodně podobné, jen jsou tam i mladší než na „seniorkách“. A zde se navíc i hodně básní, zejména zakladatelka této diskuse. Líbí se mně i diskuse PRO KLIKAČKY PO KLIKAČCE, kde se řeší prakticky všechno. Je spousta jistě zajímavých diskusí, ale to bychom asi nikdo nesměli spát, abychom všechno přečetli a pár řádek nadatlovali.

závislá na chytré ženěKdyž jsem četla ty krásné články a psaly je čtenářky nejen ze zmíněných diskusí, ale mnohé jiné, které jsou v jiných diskusích, kam zatím nechodím, poněvadž je jich tolik, že některé ani člověk nezná, tak jsem si řekla, proč se nepokusit o nějaký článek? Když jsem zapnula svůj mozek, tak mě napadlo napsat článek o svém koníčku, což je chov boloňských pejsků.

A tak pomalu a jistě se moje prvotina rodila v písemné formě na papíru. Z papíru jsem pak přepsala na počítač, odeslala na portál Chytré Ženy a čekala, zda moje slohová práce, kterou jsem snad naposledy psala na učňovské škole, bude schválená. Když byl článek schválen a publikován, tak jak už to tak bývá, s jídlem roste chuť a tak se stalo i v tomto případě, a  začala jsem psát další a další článečky.

Jsem člověk, kterého každý úspěch jakoby nakopne, nabije energií a vyburcuje k další práci. A to nejen ve psaní článků, ale stejné to mám i při rukodělných pracích. A takových různých nápadů je tu také nespočet. Nejen ve fotogaleriích, kde je opravdu velké množství inspirace z různorodých materiálů, až člověk žasne, co vše se dá vytvořit i například z různých plastů, kamínků a jiných přírodních materiálů, ale velkou inspirací jsou do detailu popsané postupy s fotografickou dokumentací v oddíle Vyrob si sama. A obdivuji tu spoustu čtenářek, poněvadž mají hlubokou studnici nápadů a představivosti, při nichž vznikají hotová umělecká díla. Chytrá Žena je teď mojí každodenní četbou a myslím si, že takto postižená svou závislostí nejsem sama. 

Bohužel, ale neschopenka skončila, od Nového roku jsem začala opět pracovat, ale i přes to jsem si na Chytrou Ženu tak zvykla, že bez ní nemůžu být a po práci, když dojdu domů, si musím zapnout počítač, abych si přečetla, co je zde nového na diskusích, přečetla skvělé články a podívala se na nějaké fotečky.

Když jsem se v práci zmínila o své nové závislosti, která je navíc neškodná, tak některé ženy se vyjádřily, že tento portál také navštíví a tak snad přibudou další chytré ženy a věrné čtenářky a snad i přispěvatelky. Opravdu je tu spousta zajímavého čtení, rad, nápadů a velká spousta možností, jak tento portál aktivně spoluvytvářet. Myslím si, že současné čtenářky CHYTRÁ ŽENA všechny přežije, je totiž na té nejlepší cestě.

Když přijdu z práce domů, ať už po ranní nebo odpolední směně, tak portál Chytré Ženy je první, který si při zapnutí počítače otevřu a poslední, který zavřu, když od počítače odcházím. Věřím a jsem o tom přesvědčena, že další čtenářky a i čtenáři budou přibývat. Lepší portál pro ženy jsem zatím neobjevila a myslím hned tak ani neobjevím.


Anicka59 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Závislá na Chytré Ženě:

Závislá na Chytré Ženě
Závislá na Chytré Ženě
Závislá na Chytré Ženě
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
I JÁ DNES A DENNĚ TOMU VÍC A VÍC PROPADÁMSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsem tady asi měsíc , články.. to je paráda .člověk se učí celý život
Obrázek uživatelky
profil
Jsem tu 3 měsíce a jsem na tom tak,Smajlíkjako ty Aničko59
Obrázek uživatelky
profil
jsem tu pár dní a moc ráda čtu příběhy a rady je to super
Obrázek uživatelky
profil
Je nás tu mnohem více závislaček, patřím mezi ně.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles