8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zázrak jménem kyselina hyaluronová

26. 02. 2013 | Krása
Než člověk název této kyseliny vysloví, má pocit, že si zašmodrchá jazyk. Nicméně, zvykejme si, o tomto malém zázraku ještě mnoho uslyšíme, a to nejen v souvislosti s kosmetikou. Kyselina hyaluronová působí jako zaklínadlo kvality. Používají ji kosmetické firmy, lékaři i vědci. Ale co je na ní tak úžasného?

Kyselina hyaluronová je důležitou složkou mezibuněčné hmoty. Obsahují ji pojivové, epiteliální a nervové tkáně, najdeme ji v očním sklivci, synoviální tekutině a hlavně v pokožce. Dokáže na sebe neuvěřitelně vázat vodu (až třicetinásobek svého objemu), báječně tak hydratuje pleť. Ale zvládá i jiná kouzla, která kvitují zvláště výrobci kosmetických produktů: redukuje vrásky, urychluje hojení kůže, minimalizuje vznik jizev a také podporuje novotvorbu kolagenu.

Kyselina hyaluronováLékaři kyselinu hyaluronovou už v 60. letech minulého století využívali k léčbě popálenin, později si vybudovala pevné místo v ortopedii, kde se již léta úspěšně aplikují hyaluronové injekce do poškozených kloubů. Využívá se ovšem i v oční a plastické chirurgii a dokonce i ve veterinární medicíně. Vědci zase využívají kyselinu hyaluronovou například i jako nosič pro cílenou distribuci léčivých látek.

Velký zázrak v malé tubě

Kosmetiku s kyselinou hyaluronovou určitě znáte, ale věděli jste, že kyselina hyaluronová může být i trvalou součástí vaší domácí lékárničky?
HA gelČeská farmaceutická společnost RosenPharma má ve svém portfoliu HA gel - sterilizovaný gel určený k hojení poškozené tkáně. Jedná se o gel s nejvyšší koncentrací kyseliny hyaluronové na našem trhu, bez konzervantů a přídatných látek, nemastný, příjemně chladivý a velice dobře vstřebatelný.
A proč ho mít v lékárničce? Je to naprosto fantastickým pomocníkem při hojení ran, odřenin, opruzenin, lehčích popálenin (i těch od slunce), lze ho používat při proleženinách, poranění při porodu, poševní suchosti, ale také k léčbě odřenin, otlaků nebo aftů v dutině ústní.

S přibývajícím věkem obsah kyseliny hyaluronové v pokožce klesá a je tak skutečně vhodné podpořit léčbu kožních poranění právě HA gelem.

Vrásky? S kyselinou hyaluronovou hned tak nehrozí!

Už jsme několikrát zmiňovali, že kosmetické přípravky s kyselinou hyaluronovou dokážou divy, tak proč ji na svou pleť nepoužít přímo?

Farmaceutická společnost RosenPharma myslí i na nás ženy, které chceme dobře vypadat. Kyselina hyaluronová - sérum na liftingové ošetření pleti umí krásně zatočit s jemnými obličejovými vráskami a ubrat nám tak ve tváři a dekoltu pěkných pár let věku.

Jedno balení obsahuje 5 ampulí po 2 ml séra, které se po odlíčení pleti lehce vklepává do jemných obličejových vrásek a do dekoltu. Již velice záhy po takto intenzivní kúře je pleť krásně hydratovaná, regenerovaná, zpevněná a vrásky jsou viditelně redukovány.

Kyselina hyaluronová - sérum na liftingové ošetření pleti i HA gel se vyznačují vysokou kvalitou, velice dobrou snášenlivostí a spolehlivým účinkem při velice rozumné ceně.

Zdroj, foto: RosenPharma


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to už si musím jít pro novou krabičku 10nestačíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
osmá
hned jsem naplnila košík
Obrázek uživatelky
profil
11 Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale jo, jde to
04. 04. 2013 19:46 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
04. 04. 2013 19:40 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
04. 04. 2013 19:34 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
04. 04. 2013 19:28 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
04. 04. 2013 19:23 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
04. 04. 2013 19:17 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
04. 04. 2013 19:11 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
04. 04. 2013 19:07 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
04. 04. 2013 19:02 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
04. 04. 2013 18:56 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
Obrázek uživatelky
profil
6 vajec.....v hrnci na sporáku Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles