8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdravé školní potřeby pro malé školáky nabízí Ovocňák

6. 09. 2023 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-
Ovocňák









Ovocňák znáte nejspíš především jako výrobce ovocných šťáv a pyré, ale teď přichází s něčím zcela odlišným – nabízí zdravé doplňky do školních aktovek. Možná se ptáte, jakým způsobem to souvisí s ovocem. Koukněte sami.

Ovocňák sice nevyrábí tyto školní potřeby, ale spolupracuje s českou firmou R&B Mědílek, která je na výrobu těchto produktů specializovaná. Výsledkem jejich spolupráce jsou lahve a krabičky vyrobené ze zdravotně bezpečného materiálu, který je odolný a zároveň atraktivní pro děti.
Ovocňák
Zdravá lahevkrabička jsou vyráběné z vysoce kvalitního polypropylenu, který je běžně používán v lékařském prostředí. To znamená, že nemusíte mít strach z uvolňování nebezpečných látek, jaké často nacházíme v plastových produktech. Tyto školní potřeby jsou navíc nejen bezpečné, ale také odolné, což je velmi důležité, zvláště když jde o výbavu dětské aktovky.

A co je nejdůležitější - děti je budou chtít do školy nosit. Jsou barevné a hravé, zkrátka vytvořené pro jejich oko. A navíc je možné krabičky personalizovat. Můžete si do nich vložit fotografii, obrázek nebo jednoduše jméno vašeho školáka. A pokud by se něco pokazilo, není problém – nabídka zahrnuje i náhradní díly. Oprava je přeci ekologičtější než nakupování nových věcí!

Zajímá vás, proč se Ovocňák vůbec rozhodl tuto výbavu nabízet? 


OvocňákJeho moštypyré plátky do těchto krabiček a lahví totiž padnou jako ulité. Navíc je Zdravá lahev skvělý způsob, jak šetřit nejen obaly, ale i peněženku a vést ke stejnému uvažování své děti. Zdravé lahve totiž můžete plnit z Ovocňákových bag-in-boxů o objemech tři a pět litrů. Tato velká balení moštů jsou ekonočtější a ekologičtější variantou dobře známých jednoporcových Ovocňákových kapsiček. Jsou opatřené ventilem, díky kterému jednak vydrží v pokojové teplotě otevřené několik týdnů a druhak si díky němu mohou mošt načepovat sami děti a nemusí manipulovat s těžkými krabicemi. Asi všichni přeci rodiče znají to pověstné “já sám”. Ovocňák to dětem rád dopřeje, a mohou se tak každý den podílet na přípravě vlastní svačiny.

Tří- a pětlitrové boxy obsahují různé druhy ovocných a zeleninových šťáv, které jsou vyrobené z českého a slovenského ovoce a díky šetrnému zpracování si zachovávají přírodní vitamíny jako všechny ostatní lahůdky od Ovocňáku.

Takže představte si, vaše dítě bude mít ve školní aktovce nejen vše potřebné pro výuku, ale také zdravé občerstvení. Je to skvělý způsob, jak podpořit zdravý životní styl od samého začátku školního roku. Tyto zdravé školní potřeby, konkrétně Zdravou lahev a Zdravou krabičku, můžete zakoupit na stránkách Ovocňáku.
Ovocňák





















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zdravé školní potřeby pro malé školáky nabízí Ovocňák:

Zdravé školní potřeby pro malé školáky nabízí Ovocňák
Zdravé školní potřeby pro malé školáky nabízí Ovocňák
Zdravé školní potřeby pro malé školáky nabízí Ovocňák
Zdravé školní potřeby pro malé školáky nabízí Ovocňák
Zdravé školní potřeby pro malé školáky nabízí Ovocňák
Zdravé školní potřeby pro malé školáky nabízí Ovocňák
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !