Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Otestujte ZDARMA krém proti vráskám v okolí očí v hodnotě 980Kč!

10. 04. 2015 | Krása
-Komerční sdělení-

testování krému proti vráskám















Díky speciální nabídce firmy Medaprex bude mít až 6 z vás možnost otestovat na vlastní kůži špičkový krém proti vráskám v okolí očí Eyelift. Tak co, jdete „do toho“?



Omlazení bez bolesti


Intenzivní krém Eyelift pro vyhlazení vrásek v okolí očí reprezentuje neinjekční technologii pro vyplnění rýh a vrásek. Po jeho aplikaci dosáhnete stejného výsledku jako po návštěvě u plastického chirurga – vrásky v okolí očí budou vyhlazené a méně viditelné. Eyelift kromě výskytu vrásek redukuje i tmavé kruhy a případné otoky očí. Opět vše bez bolestně. I riziko podráždění či alergické reakce je sníženo v případě tohoto krému na minimum, neobsahuje totiž parabeny ani žádné petrochemické látky. Vaše oční okolí bude komplexně regenerované a omlazené!
 

Účinkykrém proti vráskám


Posiluje pojivové tkáně okolo očí. Klinické studie potvrdily 32% omezení opuchlin očí a 35% omezení tmavých kruhů po 8 týdnech pravidelného používání.
Stimuluje buněčnou komunikaci a obnovu, což významně pomáhá redukovat jemné rýhy a vrásky okolo očí.

Hustá, ale přesto jemná báze aktivně zavodňuje a omezuje ztrátu vlhkosti v citlivé oblasti okolo očí - oční okolí je regenerováno.
Obsahuje speciální optické částice, které odrážejí sluneční světlo, aby vytvořily zvláštní maskování přes stíny okolo očí.

krém proti vráskámVýhody


Neinjekční alternativa k liftingovým postupům okolo očí
Redukuje vrásky, tmavé kruhy a opuchliny pod očima
Trvalý liftingový efekt po dobu až 24 hodin
Nevysušující, nevyvolávající zvýšenou citlivost ani podráždění pokožky
Nelepivé
Neparfemované
Neobsahuje parabeny
Bez petrochemických látek
Je ideálním podkladem pod makeup


Chcete ZDARMA otestovat krém proti vráskám

 v okolí očí v hodnotě 980 Kč?


Chcete zkusit, že Eyelift opravdu účinkuje?


Napište nám na email redakce@chytrazena.cz , proč právě VY byste měla oční krém Eyelift proti vráskám testovat – všem odpovíme. Nezapomeňte připsat Vaše jméno/nick u nás a také Váš věk. (podmínkou je 35+)
Po měsíční aplikaci Vás budeme kontaktovat emailem s krátkým dotazníkem a budeme rádi, když se podělíte s ostatními čtenářkami o Vaše zkušenosti a výsledky.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Otestujte ZDARMA krém proti vráskám v okolí očí v hodnotě 980Kč!:

Otestujte ZDARMA krém proti vráskám v okolí očí v hodnotě 980Kč!
Otestujte ZDARMA krém proti vráskám v okolí očí v hodnotě 980Kč!
Otestujte ZDARMA krém proti vráskám v okolí očí v hodnotě 980Kč!
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Taky bych ráda takový krém otestovala, navíc mám problém s krémy, protože jsem na krémy dost alergická. Některé krémy opravdu mi dělají dost zle. Proto kdyby šel jen otestovat tak by to bylo moc prima. M. Antonická
Obrázek uživatelky
profil
Ráda zkouším novinky, proto bych testování krému proti vráskám přivítala. Oči mě bolívají od práce s počítačem a kruhy pod očima a vrásky je dobré trošku "skrýt".
Obrázek uživatelky
profil
Zdravím, moc ráda bych otestovala krém proti vráskám. Před pár dny jsem oslavila teprve 41 narozeniny, ale vrásky už jsou - možná ze smíchu. Hlavně se cítím poslední dobou unavená a jsou znatelné kruhy pod očima. Těchto bych se ráda zbavila díky zmíněnému krému. Majka
Obrázek uživatelky
profil
Moc a moc ráda bych se zbavila vrásek v okolí očí!!A nejen tam,mám jich už poměrně dost a je mi teprve 61 let,snad to budou ty věčné starosti o děti(dospělé,ale stále je co řešit!!








)
Obrázek uživatelky
profil
Ráda bych otestovala tento krém. Přesto že je mi 53 let, mám hodně vrásek. Vyzkoušela jsem již pár krémů, pomáhají, ale ne tak jak bych si přála. Chtěla bych proto zkusit něco nového.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle