8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdravotní obuv

24. 07. 2013 | Finance

Od zaměstnavatele jsme dostali poukázku na 500 Kč na nákup v lékárně. Rozhodla jsem se, že si koupím sandály. Staré mi už dosluhují, a tak poukázka přišla jako na zavolanou. Výběr byl docela široký. Mne hned na první pohled upoutaly světle hnědé sandálky. Již měli poslední tři páry, tak na ně byla sleva 50 % - stály tedy oněch 500 Kč. Zajásala jsem a koupila si je.

Druhý den jsem šla do města – od domu na náměstí to mám asi kilometr. Již v polovině cesty jsem měla pocit, že se mi pravá bota nějak naklání. Při prohlídce podrážky jsem nic nezjistila. Šla jsem tedy dál. Na náměstí už se mi pata pravé nohy bořila do boty a levá bota se mi nakláněla. Při pohledu na pravou botu jsem se zhrozila. Celá bota byla prasklá. Vyřídila jsem si tedy to, co jsem nutně potřebovala a usoudila, že domů už v botách nedojdu. Měla jsem totiž obavu, že mi obě paty brzy odpadnou. Sedla jsem si na lavičku a zatelefonovala dceři, aby mi přinesla mé staré „otrhané“ sandály. Když asi po dvaceti minutách dorazila a uviděla mé „nové“ boty, strašně se smála. Nedávno si totiž koupila boty na vietnamské tržnici a po dvou dnech nošení se jí rozbily. Tenkrát jsem jí řekla, ať si raději boty kupuje v kamenných obchodech. Nyní mi to ihned připomněla.

zdravotní obuvJeště ten den odpoledne jsem šla boty reklamovat. V lékárně byl stejný prodavač a ještě si mne pamatoval. Když na trosky bot kouknul, hned mi nabídl výměnu nebo výběr jiných bot za cenu 500 Kč. Váhala jsem, protože se mi líbily ještě jedny sandály, byly jiné značky, ale bílé. Kdyby byly tmavší barvy, asi bych si je vzala. Navrhla jsem, jestli by mi mohl vrátit peníze. Pan prodavač chvíli váhal, ale nakonec souhlasil. Podepsala jsem reklamační formulář, převzala peníze a z lékárny odešla. Smutně jsem se podívala na své staré boty a řekla si: „Ještě, že jsem je včera nevyhodila do popelnice, to bych teď chodila bosa“.

Když jsem tuto příhodu vyprávěla své známé, řekla mi, že její matka měla loni podobný problém s polobotkami. Nejsem tedy jediná. Nejdříve mne napadlo, jestli nebyl kazový pouze tento jediný pár. V lékárně jsem se ptala pana prodavače, jestli tyto sandály už někdo reklamoval. Řekl mi, že ne a pokud by prý 2 – 3 páry byly reklamovány, vrátili by všechny boty této značky dodavateli jako kazový výrobek. Což se mi moc líbilo. Nekvalitní boty přece do prodejny zdravotnických potřeb nepatří.


Ana1hana1 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Zdravotní obuv:

Zdravotní obuv
Zdravotní obuv
Zdravotní obuv
Zdravotní obuv
Zdravotní obuv
Zdravotní obuv
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
.......problem s podpatkem jsem mela u pracovní zdravotní obuvi, s použiváním ve zdravotnickem zařízení, měla jsem smůlu, že jsem reklamovala obuv 2dny po datu zaruky
Obrázek uživatelky
profil
už je úplne jedno čo sa týka kvality, kde sa kupuje obuvSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
To je docela sílaSmajlíkno prostě zdravé a kvalitní.....
Obrázek uživatelky
profil

Pamatuji doby,kdy boty vydržely několik let.Byly totiž kvalitní.Smajlík
Dnes nemá člověk jistotu,jestli zboží,které si v důvěře koupí,tu kvalitu bude mít.
Dobře,že vám reklamaci uznali.Vždycky to tak jednoduché nebývá.
Obrázek uživatelky
profil
Tak hlavně, že se daly v pohodě vyreklamovat. Bohužel ani v kamenném obchodě dneska nemáme záruku,že zboží bude kvalitní.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles