8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženský pohled na fotbal

22. 12. 2009 | Zajímavosti
Občas přemýšlím, proč je sportovními komentátory považován za sport číslo jedna právě fotbal, který sledují téměř většinou muži. Žen, které fotbalu rozumí, je velmi málo.

Průměrná žena uvažuje, proč ten její miláček vlastně tak šílí, když je nějaký zápas v televizi. To se již předem plánuje, jak si přehodit směnu, manželka nesmí u sledování ani pípnout a to nepíši o těch, kteří šílí přímo na hřištích, za jakéhokoliv počasí, případně chodí na televizi do hospody, tam je ta atmosféra asi ta pravá, to se zapije vítězství i porážka.

Žena marně přemýšlí, co vlastně ten její na té kopané vidí. Nejdříve se hrají hymny, hráči si vymění vlaječky a pak se začnou navzájem okopávat, podrážet si nohy a teprve až rozhodčí pískne, tak se jako omlouvají.  Pokud je někdo napomenut, či nedej bože vyloučen, to jsou nádherné ublížené scény, lépe by to nesehráli ani profesionální herci.

Stále se tam někdo povaluje, ufňukané primadony, které potom vstanou a nic jim není, hlavně, že si vykoledovali nějakou tu kartu, nebo alespoň trestný kop. Věčně se postává a pokulhává, při vhazování od postranní čáry se zdržuje, porušuje pravidlo, že hráč nestojí na místě, kde k autu došlo. A nakonec hodí stejně míč přímo na kopačky protihráče.

Takový odkop od branky, to je předem darovaný míč druhé straně.

Když již dojde konečně po nekonečné době k vyložené šanci, ten ubožák se tak lekne, že místo střely volí přihrávku obsazenému spoluhráči.  A pokud se přece jen odváží vystřelit, většinou rovnou do náruče brankáře, nebo z pár metrů netrefí tu obrovskou bránu.

Nejlépe umí naši fotbalisté hrát malou domů. Největší sranda je, když si dají vlastence.

Pokud náhodou dají přece jen gól, může se celý ten mužský národ zbláznit radostí. Že další tři dostanou, za to může vždy trenér.

Co tedy tak oslnivého muži na tomto sportu vidí? A zač vlastně ty mátohy na hřišti berou ty nekřešťanské peníze? Vždyť kolik zápasů má skutečně velkou sledovanost? U nás vidíme spíš poloprázdné ochozy.

Na závěr si hráči navzájem vymění propocené dresy, v tom je vlastně celá ta sláva.

Tak vážně netuším, co ti chlapi vlastně skoro dvě hodiny (pokud se neprodlužuje či nekopou penalty, to se tam  předvádí ještě déle) vidí?

 

Zdenka58 – čtenářka

Chytrážena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to byl teda blábol.Nejen muži, ale i ženy mají rady fotbal. Můj zeť píská první ligu. O fotbale toho tedy ví hodně a my taky.Ale když jsem tento článek dala přečíst, tak se smál, až se za břicho popadal a nemůžu prezentovat co pisatelce vzkazuje.
A já mám stejný názor.
Obrázek uživatelky
profil
Skvělý článek, tak jsem se nepobavila dlouhoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
a jsem ženská. Někdy bych zápas přirovnala k nějakému hodně napínavému filmu, z kterého jsem rozhozená ještě týden. A když se daří, jsem schopná zhlédnout dva takové "thrillery" za večer. To je pak dvojnásobný zážitekSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles