Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Životabudič pro imunitní systém

16. 08. 2016 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Stále více lidí trpí neobvykle často nachlazeními. Mnozí z nás, především děti a starší lidé, se prokýchávají a postonávají od jedné infekce k další. Vyvážená a pestrá výživa je předpokladem dobrého stavu našeho imunitního systému. Často se však zapomíná na to, že čerstvé potraviny obsahují v současné době méně vitálních látek, než tomu bylo ještě před 50 lety.
Pokud v naší výživě dlouhodobě chybí určité mikroživiny jako vitaminy, minerální látky a stopové prvky, imunitní systém již nemůže podávat dostatečný výkon a reaguje přetížením a riziko infekce se zvyšuje. V dobách, kdy je tělo vystaveno mimořádně velkým zatížením , spotřebovává podstatně více těchto mikroživin.

Imunitní ochrana pro velké i malé

Immun44

Skalní růže, rostlina Cistus incanus ssp. creticus je již od antických dob známa v přírodním lékařství pro své výborné vlastnosti. Extrakt z této rostliny je komplexní směsí takzvaných polyfenolů. Slouží stejně jako vitaminy, minerální látky a stopové prvky k zásobování imunitního systému.
Doplněk stravy Immun44® ve formě kapslí a sirupu obsahuje rostlinnou látku PLANTOVIR®, přírodní vitamíny PHYTO-PANMOL® a vysoce cenný komplex mikroživin.

Přednosti preparátu:


- vyvinut speciálně pro potřeby imunitního systému
- obsahuje Plantovir® = výtažek z Cistus-incanus - komplexní směs tzv. polyfenolů – sloužících k zásobování imunitního systému
- obsahuje PHYTO-PANMOL® = biologicky aktivní vitamíny z přírodních zdrojů
- pro všeobecné zásobování imunitního systému a k zásobování imunitního systému při imunologickém stresu
- efektivní, komplexní, bioaktivní složení (není žádný srovnatelný výrobek na trhu)
- pomáhá tělu dobít a udržet "imunitní baterií"


Zdarma sady s figurkami Playmobil

ke špičkovým sirupům pro imunitu vašich dětí, IMMUN44®.


Nepropásněte v lékárnách výhodné dárkové balení Immun44. Jednu z deseti postaviček pro kluky nebo holky z edice Playmobil special Plus můžete nyní získat zdarma jako dárek při zakoupení špičkového sirupu na podporu imunity dětí, preparátu Immun44. Tato skvělá nabídka je součástí zaváděcí akce, kterou v ČR přináší společnost Vegall Pharma s.r.o, známá především díky produktům značky SarapiS.
Využijte tedy aktuální možnosti získat k sirupu Immun44 navíc dětmi velmi oblíbené figurky Playmobil special Plus a k preparátu Immun44 60 kapslí praktickou skládací nákupní tašku, kterou můžete složit do tvaru poštovní obálky.

Velká hračka k velké dávce vitamínů.

Více informací získáte na bezplatné lince: 800 100 140

www.immun44.cz

Immun44

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Životabudič pro imunitní systém:

Životabudič pro imunitní systém
Životabudič pro imunitní systém
Životabudič pro imunitní systém
Životabudič pro imunitní systém
Životabudič pro imunitní systém
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !