Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zkuste odhalit tajnou příchuť nové Fanty a vyhrajte zájezd!

17. 05. 2022 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-
FANTA
Už jste v obchodě narazili na růžovou Fantu? Pak by určitě neměla ujít vaší pozornosti! Kromě toho, že ochutnáte něco nového, si s novou Fantou můžete zkusit zahrát na tajného agenta a během května odhalit její tajnou příchuť. Když budete správně hádat a budete mít štěstí, můžete vyhrát zajímavé ceny včetně dovolené v exotické destinaci v hodnotě 150 000 Kč.

Fanta na český a slovenský trh přináší novou příchuť oblíbeného nápoje. O jakou příchuť se jedná, však ví jen několik vyvolených. Pokud chcete pravdu ukrytou v růžových lahvích a plechovkách odhalit i vy, vydejte se na svou misi.
Zkuste odhalit tajnou příchuť nové Fanty a vyhrajte zájezd!Proti vám bude sice stát James Bond v podobě youtubera „GoGa“, jehož úkolem je utajovanou příchuť Fanty ochránit, vy ale na to rozhodně nebudete sami. Pomohou vám další tajní agenti a veřejně známé osobnosti, kteří budou na svých sociálních sítích pod hashtagem #WhatTheFanta sdílet nápovědy napomáhající k odhalení tajné příchutě.

„Cílem této netradiční kampaně je hlavně pobavit a vytvořit z každodenních momentů nevšední zážitek. Věříme, že mnoho milovníků Fanty se dokáže naladit na hravost a pestrost, se kterou je značka spojována, a že se do hledání tajné příchutě zapojí s vervou,“ říká brand manažerka značky Fanta Zuzana Staňková.
WTF Fanta

„Mám rád kreativitu a dobrodružství. A přesně tak bych novou kampaň Fanty popsal. Je veselá a pozitivní, což je v dnešní době mimořádně důležité, protože se mnohdy bereme až příliš vážně. Je příjemné občas udělat trochu bláznivé věci a jen se pobavit. Věřím, že nová Fanta přinese mnoho příjemných překvapení a jsem rád, že jsem toho součástí,“ říká youtuber Daniel „GoGo“ Štrauch, jenž je v Česku a na Slovensku novým Jamesem Bondem a tváří projektu #WhatTheFanta.

Soutěž, která probíhá od 2. května 2022 a poběží celý měsíc, funguje na principu registrace QR kódu z obalů lahví a plechovek do aplikace Coca-Cola. Každý, kdo zaregistruje svůj tip, může získat drobné ceny (například sluchátka či osušku) a zároveň se automaticky zařazuje do slosování o hlavní výhru v podobě voucheru na dovolenou v exotické destinaci v hodnotě 150 000 Kč.

Soutěž běží pouze v květnu, tak se svou účastí příliš neváhejte! Více informací k soutěži na www.coca-cola.cz/wtf

 #WhatTheFanta

























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zkuste odhalit tajnou příchuť nové Fanty a vyhrajte zájezd!:

Zkuste odhalit tajnou příchuť nové Fanty a vyhrajte zájezd!
Zkuste odhalit tajnou příchuť nové Fanty a vyhrajte zájezd!
Zkuste odhalit tajnou příchuť nové Fanty a vyhrajte zájezd!
Zkuste odhalit tajnou příchuť nové Fanty a vyhrajte zájezd!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jako že se prodává výrobek, u něhož není uvedeno složení?

Ale jako reklamní trik dobrý, lidi to budou kupovat jako diví.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles