Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ZOO navštíví Regina Rázlová

28. 04. 2022 | Televizní tipy
Pěkně hlasitě a s velkou pompou se objeví v seriálu ZOO herečka Regina Rázlová. Ta se ujala role Běly – maminky Veroniky Freimanové. Její vstup do seriálu rozpoutá pěknou vichřici a otestuje trpělivost nejednoho čelena rodiny.

Rozhodla se, že se podívá za svou dcerou Marií Roklovou. A kde jinde by ji hledala než v zoo? Jenže tradiční způsob návštěvy Běla nezvolila a vydala se na vlastní pěst prozkoumat zákoutí zahrady. Když tam její dcera pracuje, tak snad může cokoliv.

ZOO navštíví Regina Rázlová„Běla je sice trochu více živelný typ, než by možná divák očekával, ale všichni víme, že i velmi svérázné maminky své děti milují a udělají pro ně první poslední. A taková je i postava Běly. Svérázná v názorech, veselá, rychlá, hlučná… A přesto velmi milující babička a maminka,“ popisuje svou úlohu Regina Rázlová, která se tak díky natáčení představí po boku Veroniky Freimanové.

„Maminka Běla má zdatnou dceru, která řídí velmi komplikovaný podnik, kterým je zoo. A dělá to dobře, a to i navzdory intrikám svých závistivých mužských kolegů. To není jednoduché na plátně, na obrazovce, na jevišti, a ani v civilním životě. Takových žen si velmi vážím. Paní Freimanová je výborná herečka a zvládá tuto složitost skvěle,“ poodhaluje spolupráci Rázlová, na kterou se diváci seriálu ZOO mohou těšit už v dnešním díle na obrazovkách televize Prima.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice