Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zoufalé manželky III – nové osudy

20. 04. 2008 | Televizní tipy
Seriál Zoufalé manželky skutečně moderní, který je postaven na „štěstí jednou provždy“. Toto nové, úsměvné, hodinu trvající drama si bere na paškál okrajovou čtvrť, kde skryté životy manželek nejsou vždycky tím, čím by se zdály.

Pohled na přátele a rodinu nejsou životní styl Mary Alice Youngové… je to umírání. Proto se Mary Alice jednoho dne rozhodne tomu všemu ve svém perfektním domě na kouzelném předměstí učinit přítrž. To je okamžik, kdy nás vtahuje do života své rodiny, přátel a sousedů a na základě své povýšenosti přidává komentář.

Zoufalé manželkyJejí malý okruh přítelkyň se diví, jak je možné, že někdo z nejbližších může udělat něco tak neuváženého…a špinavého. V Zoufalých manželkách vystupuje Susan Mayerová (Teri Hatcherová), rozvedená a osamělá matka, která je pro lásku schopna udělat cokoliv. Dále je v Zoufalých manželkách  Lynette Scavo (Felicity Huffmanová), žena, která pracovala pro správní radu z nudy a která se v nitru se potýká s pocity strachu matky čtyř nezvládnutelných dětí, dále Bree Van De Kamp (Marcia Crossová), Martha Stewartová závislá na steroidech, jejíž rodina je ve stadiu vzbouření a Gabrielle Solisová, exmodelka, která má v životě všechno, co si zamanula – bohatého manžela i velký dům. Takže k čemu je jí 17letý zahradník (Jesse Metcalfe)? Pak jsou v Zoufalých manželkách její sousedi včetně několikanásobně rozvedené Edie Brittové (Nicolette Sheridanové), jejíž romantické úlovky nenechají nikoho chladným.

Zoufalé manželkyZoufalé manželky














V Zoufalých manželkách jsou také muži.
Hunky, nový soused Mika Delfina (James Delton), pravděpodobně ovdovělý instalatér, o jehož přízeň soupeří Edie a Susan, Rex Van De Kamp (Steven Culp), který právě řekl Bree, že se chce rozvést, Gabriellin muž – Carlos (Ricardo Antonio Chavira), který své manželce koupil diamantový náhrdelník za 15 000 dolarů a ona tím pádem udělá všechno, co jí řekne. A pro Mary Alice - Paul (Mark Moses), který musí mít důvod k podezřelému chování, kdy se objevuje u bazénu uprostřed noci!

Zoufalé manželkyMary Alice využívá toho, že nyní vnímá daleko více než kdykoliv předtím, a chce se podělit o všechna rozkošná tajemství, která jsou skryta za každými dveřmi zdánlivě dokonalého amerického předměstí.

V „Zoufalých manželkách“ hraje Teri Hatcherová v roli Susan Mayerové, Felicity Huffmanová jako Lynette Scavo, Marcia Crossová jako Bree Van De Kampová, Eva Longoria jako Gabrielle Solisová, James Denton jako Mike Delfino, Nicollette Sheridanová jako Edie Brittová, Steven Culp jako Rex Van De Camp, Mark Moses jako Paul Young, Ricardo Antonio Chavira jako Carlos Solis, Cody Casch jako Zach Young, Andrea Bowenová jako Julie Mayerová, Jesse Metcalfe jako John a Brenda Strongová jako Mary Alice Youngová.
Marc Cherry („The Golden Girls“) je výkonným producentem a tvůrcem seriálu¨ Zoufalé manželky. Michael Edelstein („Threat Matrix“) a Tom Spezialy (The District“, „Ed“) jsou producenty, Kevin Murphy („Reefer Madness“) je koproducentem  seriálu Zoufalé manželky a Charles Pratt Jr. („Melrose Place“, „General Hospital“) je odborný producent seriálu Zoufalé manželky (Touchstone Television).


Nové osudy Zoufalých manželek v třetí řadě sledujte každé pondělí od 21.15 hodin na TV  PRIMA.




Zdroj: TV PRIMA

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ten serial miluji a těšim se na nové dilySmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tento serial je naj vždy sa tešim na novu časť
Obrázek uživatelky
profil
tento seriál je super, zboznujem ho, aj teraz ho sledujem, myslim, ze uz bezi tretia seria. Je to asi jeden z najlepsich serialov doteraz, aspon podla mna, tak sa tesim na dalsie epizody
Obrázek uživatelky
profil
už všechno víme. Proč se tedy článek jmenuje Zoufalé manželky 3, když mluví jen o 1. řadě? a já se těšila na nějaké novinkySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles