Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zrádný mobil

26. 06. 2016 | Vaše příběhy
Když  jsem ležela na rehabilitaci, vždy navečer jsme si večer na lavičce u kávičky vykládaly příběhy.  Některé byly úsměvné, ale i smutné.  Nad jedním příběhem jsem se pozastavila a ten vám chci převyprávět. Asi 30letá Monika vyprávěla příběh.

Pochází z 5 dětí. 4 byly z prvního manželství. Po smrti manžela si její maminka našla přítele a i když jí bylo přes 40 let, otěhotněla a narodila se Monika. V 15 letech ji dali na učňák obor cukrář-cukrářka. Ve třídě byla samá děvčata, ale i jeden kluk jménem Milan. Monice se moc  zamlouval, ale on měl oči jen pro jednu, jmenovala se Andy. Proto Monika přivítala, když se děvčata rozhodla pro sázku, kdo Andy přebere Milana. Vytáhla si nejkratší sirku. Kámošky si oddechly, když věděly, že ony nemusí.

Ve škole se ho pokoušela párkrát nenápadně potkat. Dařilo se jí to. Za pár  dní už o ní věděl a potom to šlo jako na drátku. Několikrát se jen pozdravili. Potom si s ní dal Milan schůzku v kavárně. Vtipné bylo, že ji předtím  nezajímal. V kavárničce však zjistila, že mají hodně společných zájmů, že vypadá dobře, a má v sobě nějakou jiskru. Vše šlo nádherně, ale nechtěla jsem děvčatům přiznat, že jsem až po uši do Milana zamilovaná. U něho si myslím, že je to podobné.

Chodíme spolu do kina, na diskotéky i na vycházky. K narozeninám od něj dostávám stříbrné srdíčko s řetízkem a uvnitř je jeho fotografie. Už vím jistě, že mě má rád. V té euforii jsem na sázku  zapomněla. Dokonce Milan plánuje, že na Vánoce pojedeme k jeho rodičům. Naši s tím moc nesouhlasí, ale když vidí zamilovaný kukuč, svolí. Peníze nemám, tak se rozhodnu, že jemu i jeho rodičům upletu šálu.

Vše je hotové, dárečky jsou zabalené. Za 2 dny máme odjet. Ještě si dáme schůzku, abychom vše probrali. Držíme se za ruce, líbáme se, smějeme se. Vtom mu pípne mobil.  Milan si čte SMS a zbledne. Podává mi mobil.  A tam je napsáno: DOST HRY, SLADKÉ VÍTĚZSTVÍ, PROČ JI DÁL TRÁPIT? VYHRÁLA SÁZKU, DOSTALA TĚ, I KDYŽ MÁŠ HOLKU. TEĎ JENOM OTÁZKA, KDO BY SE MĚL STYDĚT?
Pomalu mu vrátím mobil zpátky. „Co to má znamenat?“ zeptá se tiše. „Řekni mi, že to není pravda a já ti budu věřit.“ Neodpovídám. To nejspíš mluví za všechno. Zvedne se a odchází. Hledím na jeho záda a proklínám toho, kdo to napsal. Nemusím chodit daleko. Byla to Andy.  Byla to sázka  a já ji jednoduše zkazila.

Po dokončení si utírá slzy. Asi na Milana nikdy nezapomněla a nezapomene...


Filipi - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Zrádný mobil:

Zrádný mobil
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Alenko. Já jsem měla dát za 40 tečku. Chtěla jsem jen říci,že ve 40 letech otěhotnělaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Trošku se mi zdá divná tvá věta, že si našla maminka přítele i když jí bylo přes 40..já se vdávala v 51 letech a nevidím na tom nic divného..
jinak mobil občas dokáže zaskočitSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Aničko, hezky jsi to převyprávěla.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ach jo, ty mobily v dnešní době jsou mnohdy spíše ke škodě než k užitku. Článek moc pěkný Aničko, jen je mně líto té dívenky. I já potkala v mládí chlapce, který se mnou chodil do té doby, než přišla jedna s prominutím mrcha a dlouho jsem se s tím nemohla vyrovnat. I dnes když jej potkám, mám zvláštní tlaky u srdce. No nepřenesli jsme se přes to asi ani jeden, nedokážeme se ani pozdravit
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles