Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

100 nejúčinnějších zabijáků rakoviny

3. 07. 2015 | Knižní tipy
Název knihy: 100 nejúčinnějších zabijáků rakoviny
Autor: Sven-David Müller
Nakladatelství: Ikar
Paperback
Datum vydání: květen 2015
Formát: 105x 205 mm
Počet stran: 128
Cena: 209 Kč

Jak se správnou stravou chránit před rakovinou? Věděli jste, že majoránka stimuluje programovaný zánik nádorových buněk? Znáte brokolici jako antikarcinogenní zeleninu? Nevhodné stravovací návyky nejsou hlavní příčinou vzniku rakoviny, ale u všech jejích druhů hraje způsob výživy důležitou roli.

100 nejúčinnějších zabijáků rakovinyJe vědecky prokázáno, že vyváženou stravou a zdravým způsobem života lze zhoubným onemocněním předcházet.

Odborník na výživu představuje 100 tzv. zabijáků rakoviny od A do Z – od ananasu po ženšen a žitný chléb –, které nemají pouze preventivní vlastnosti, ale mohou také pomáhat během léčby nádorového onemocnění.


Tuto knihu 100 nejúčinnějších zabijáků rakoviny koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 100 nejúčinnějších zabijáků rakoviny:

100 nejúčinnějších zabijáků rakoviny
100 nejúčinnějších zabijáků rakoviny
100 nejúčinnějších zabijáků rakoviny
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ano, s rakovinou se dá bojovat. Moje babička měla za války souchotiny, žila skromně. Zemřela na rakovinu žaludku ve svých 59 letech. Měla 3 děti, ani jeden na rakovinu nezemřel. A že by žili nebo se stravovali skromně? To se nedá říci.
Již v 15. století Ladislav Pohrobek zemřel na leukémii.A jedl špatně, stravoval se špatné? Zcela jistě jedl potraviny bez chemie. Nevěřím názorům, které jsou mnohde prezentovány. Každý z nás máme zakódováno v DNA něco, co neovlivníme.
A ještě jeden poznatek. Pamatuji na kolegyni, která si pěstovala kombuchu, neboť její bratr zemřel na rakovinu. Nepomohlo nic. Zemřela taktéž, ve věku 59 let. Nic zázračn ého neexistuje. I sportovci nekouřící, nepijící, stravující se správnou stravou mají rakovinu. Takže ve finále. Každý musí na něco zemřít.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles