Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Radky Fišarové

13. 03. 2024 | Televizní tipy
Zpěvačce Radce Fišarové, která si vysloužila přezdívku česká Edith Piaf, diagnostikovali před deseti lety lékaři rakovinu děložního čípku. Nemoc ale dokázala porazit. Jejím příběhem provází Zuzana Burešová. Režie D. Hnát
(Premiéra)

Radka Fišarová od pěti let zpívala v Bambini di Praga, pak ve folkové skupině Fišle. Založila skupinu Auris, se kterou vydala dvě CD. Vystudovala Ježkovu konzervatoř. Koncertovala s Jazzovým triem a Českým klarinetovým kvartetem, v současnosti vystupuje se svou kapelou. 

13. komnata Radky FišarovéUčí zpívat děti, spolupracuje na charitativních a hudebně-pedagogických projektech. Především se však už léta objevuje v mnoha muzikálech, nejnověji v Okně mé lásky, ale účinkovala ve výrazných rolích v mnoha dalších (Vlasy, Evita, Kleopatra, Rebelové, Tři mušketýři, Angelika, Dracula, Touha, Kat Mydlář, Mama Mia, Muž se železnou maskou, Kvítek mandragory, Jesus Christ Superstar). 

S hercem Jiřím Hánou má dvanáctiletého syna Oskara. Stará o své zdraví, chodí na preventivní prohlídky a byla očkovaná proti HPV, přesto před deseti lety onemocněla rakovinou děložního čípku. 

Na gynekologii, kterou pravidelně navštěvovala, nebyla včas rozpoznána její diagnóza, nemoc lékaři odhalili až ve třetím stadiu. 

Radce bývalo hodně špatně, ale nutila se k výkonu, protože doma na ni čekalo malé dítě. Stála před volbou mezi operací a chemoterapií. Vybrala si operaci, jenže při ní nastaly komplikace. Musela tedy za čas podstoupit druhý zákrok. Propadla se do hluboké deprese, hodně zhubla. S pomocí rodiny nakonec vše zvládla a po uzdravení pro ni čas získal jiný rozměr a naučila se sebelásce.



Pořad 13. komnata Radky Fišarové můžete sledovat 

13. 3. 2024 od 21:30 na ČT1!!

A opakování 19. 3.!


Zdroj, foto: Česká Televize

Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !