Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Václava Vydry

11. 10. 2017 | Televizní tipy
Populární herec a potomek slavných divadelníků se dokázal vyrovnat s krachem v podnikání i s obrovským zadlužením (2009). pořad 13. komnata Václava Vydry připravili: Š. Kubelková, A. Vebrová, J. Nekvasil a A. Derzsiová.

Václav Vydra působí vyrovnaně a stále se usmívá. Tak ho vidí většina z nás. Je velmi činorodý, rád zkouší nové, nepoznané a vrhá se do všeho naplno. To ví už méně lidí. Jaký je rub a líc téhle jeho povahy? To zná jen nejbližší okolí. Ne všechno se totiž v životě povede a následky jsou někdy zdrcující.

Herec z pořadu 13. komnata Václava Vydry, kterému brzy po dvacítce zemřeli postupně oba rodiče, překonal ztrátu jistoty životní i profesní, se pustil počátkem devadesátých let s vervou, ale i naivitou do podnikání ve střelných zbraních. Po počáteční euforii z úspěchu a nebývalých zisků přišel tvrdý pád.

13. komnata Václava VydryNeznalost obchodní strategie, podvod kamaráda a spolupracovníka dovedly firmu ke krachu a obrovskému zadlužení. Václav Vydra přišel o dům a o všechny finanční prostředky. Jak mu bylo? Jak prožíval zklamání z podrazu přítele, prohru na obchodním poli, i ztrátu majetku, vědomí nejistoty, do které dostal svou rodinu?

Co mu pomohlo situaci zvládnout? Podařilo se mu koupit zpět svůj vlastní dům, znovu se rozjet naplno. A už je tu další koníček, tedy kůň, který ho stojí spoustu peněz a energie. Nebojí se, že to nezvládne? Proč mu nestačí divadlo? Je to bláznovství nebo už ví, co dělá?

Na tyto otázky budeme hledat odpověď v jeho 13. komnatě. Průvodkyní na této cestě je moderátorka Šárka Kubelková.

Pořad 13. komnata Václava Vydry lze sledovat 11. 10. 2017 od 14 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Václava Vydry:

13. komnata Václava Vydry
13. komnata Václava Vydry
13. komnata Václava Vydry
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !