8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

60. Minerva – výstava zdraví, osobního růstu a zdravého životního stylu

5. 12. 2016 | Kultura
Nejsilnější zážitky jsou ukryté uvnitř vašeho srdce. My vám k nim dáme klíč.

V našem srdci jsou ukryty nejen ty nejsilnější zážitky, ale i ty správné odpovědi na všechny důležité otázky našeho života. Minerva se již 15 let snaží být pomocníkem a rádce všem, kteří se vydali na cestu hledání. Na cestu hledání zdraví, lásky, štěstí, harmonie a smyslu svého bytí na tomto světě. Pojďte to s námi oslavit na výstavu, která se v pražském Michnově paláci uskuteční 9. – 11. prosince 2016 ( 10.00 – 18.00) v Michnově paláci na pražské Malé Straně již po šedesáté.

Zde je malá ochutnávka toho, co vás na 60. Minervě čeká:

Závidět druhým vyhublost je chyba
Nenechte si ujít workshop MUDr. Kateřiny Cajthamlové na téma
„Psychické aspekty hubnutí“ v pátek 9. 12. v 15.00.

60. Minerva – výstava zdraví, osobního růstu a zdravého životního styluHovory o akupunktuře
Nestor české akupunktury Ing. Václav Boura se touto metodou zabývá již 41 let – nejprve na námořních lodích, kde působil jako kapitán, poté na soukromých klinikách v Praze i v zahraničí. Možnost besedovat s ním budete mít 10. 12. ve 12.00. Besedu povede jeho syn, moderátor Slávek Boura.

Permakultura
Zcela jiný pohled na pěstování užitkových rostlin. Umožní vám využít maximální potenciál i sebemenšího kousku půdy s minimem práce a starostí. Se zásady permakultury se seznámíte na semináři Denisy Tomáškové a Katky Horáčkové.

Život bez jídla
Už jste určitě slyšeli o lidech, kteří přestali přijímat potravu a k přežití jim stačí všudypřítomná vesmírná energie. Film Viliama Poltikoviče „Žijeme z energie, jsme energie“ vám představí několik cizinců i Čechů, kteří tímto způsobem žijí již několik let. Následovat bude beseda s autorem.

Spirituální regrese
Odpověď na otázku, proč jsme přišli na tento svět a jaký tu máme úkol, nám dokáže zprostředkovat návrat do okamžiku poté, co naše duše opustila předchozí život a vtělila se do našeho současného těla. Tento jedinečný zážitek vám dokáže zprostředkovat Michaela Benešová.

Emoční medicína
Náš život je odrazem toho, jak myslíme a jaké emoce prožíváme. A platí to i o zdravotních problémech, které nás trápí. Cesta ke zdraví proto vede skrze sebekontrolu mysli a jednání. Postupy, jak toho docílit, vás naučí PaedDr. Miroslav Štilec Ph.D. z FTVS UK.

Jaký bude rok 2017
Kam směřuje svět a Česká republika? Jaké nás čeká počasí a další přírodní jevy, co se odehraje v ekonomice a politice? Jak se budou vyvíjet osobní vztahy? Jaký bude duchovní rozměr roku 2017? Odpoví vám astroložka  Mgr. Anna Ambrozová
 
Květové vody
Jak si je vyrobit a jaké účinky od nich můžeme očekávat vám prozradí Dagmar Suchánková.

Koncert skupiny Sueneé
Spontánní bubnování, tanec, zpěv jsou silné spirituální nástroje, které nám pomáhají se spojit s živou silou v nás. Pojďme se společně znovu spojit s našimi předky, kteří tančili kolem rituálních ohňů. Vlastní hudební nástroje vítány.

Rituál hojnosti

Libora von Baselidese si možná pamatujete jako úspěšného moderátora. Dnes ale působí především jako terapeut a na Minervě můžete společně s ním prožít magický rituál hojnosti.

Kouzelník z Talentu Aleš Březina na Minervě!
Aleše Březinu vystupujícího pod uměleckým  jménem Magic Alex znáte ze soutěže Česko Slovensko má talent, kde postoupil do semifinále. Jeden z nejlepších českých iluzionistů se tomuto umění profesionálně věnuje již 17 let a slavil řadu úspěchů doma i v zahraničí. 10. 12. v 17 hodin se jím můžete nechat okouzlit i na výstavě .

Zdroj, foto: Minerva zdraví


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 60. Minerva – výstava zdraví, osobního růstu a zdravého životního stylu:

60. Minerva – výstava zdraví, osobního růstu a zdravého životního stylu
60. Minerva – výstava zdraví, osobního růstu a zdravého životního stylu
60. Minerva – výstava zdraví, osobního růstu a zdravého životního stylu
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles