Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

7 způsobů, jak se vyrovnat s rozchodem

10. 07. 2014 | Vztahy
-Komerční sdělení-

Těšit se na každé setkání, milovat každý společný okamžik, líbat se vášnivě jako nikdy předtím, fungovat v posteli jako propojený organismus – o tom by měl vztah být. Pokud cítíte, že s partnerem tyhle věci přestáváte prožívat, čtěte!

Dva lidé v každém dlouhodobém vztahu dříve či později budou řešit situaci, kdy začnou společné soužití zpochybňovat. Některé ohně hoří velkým plamenem a jsou navždy – tihle každou krizi ustojí. Jenže některé jiskry prostě vyhasnou. A láska je ten nejsilnější oheň, který byste v sobě měli udržovat, ten vás totiž žene dopředu a dělá vás lepšími. Pokud se ve vztahu necítíte dobře, vážně zauvažujte nad rozchodem, který může být vysvobozením pro obě strany.
Jak se vyrovnat s rozchodem

Až se s partnerem zase příště pohádáte, nejednejte impulzivně, poradíme vám, jak se na rozchod připravit a jak se s ním následně vyrovnat.

1. Náročný rozchod je důležitým milníkem ve vašem životě, kterým vám pomůže mnoho věcí si o sobě uvědomit. Nezůstávejte v minulosti, nikoho (ani sebe) neobviňujte.

2. Berte rozchod jako odrazový můstek, přijměte jej jako výzvu do nového začátku, nelitujte se.

3. I bolestivá zkušenost je dobrá lekce do života. Neschovávejte se před bolestí pomocí alkoholu, televize nebo nakupování – tyto praktiky vám nikdy klid nepřinesou.

Osobní kouč - jak se vyrovnat s rozchodem4. Uvědomte si, že rozchod vám pomůže postavit se na začátek vašeho nového života – života podle vašich představ.

5. Pokud máte pocit, že rozchod s partnerem nedokážete absolutně přežít, pak vás musíme vyvést z omylu. Přežijete ho a vyjdete s něj ještě silnější než kdy dřív. Máte před sebou novou budoucnost, proto nelitujte toho, co bylo a těšte se na to, co bude.

6. Otevřete svou mysl. Když se uzavřené do své truchlivé schránky, nikdy nic nového neprožijete. Svět je plný příležitostí a pro jedno kvítí slunce nesvítí.

7. Vyzkoušejte pomoc od osobního kouče, který vás na vaší nové cestě nasměruje tím správným směrem a ukáže vám vaše nové možnosti.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Dnešní mladí nic neřeší. Za prvé, dlouho zůstávají u svých rodičů. Za druhé, pokud se vezmou, mnohdy nějaký konflikt řeší rozvodem. 50% dětí je z rozvedených rodin. Kdo je vinen? Rodiče, nebo společnost?
Není to tématem. Rozchod, rozvod, smrt - odloučení od druhého. Vždy nese nějaké šrámy na duši. Žádný návod neexistuje. Každý si to musí prožít a srovnat se s tím sám.
Obrázek uživatelky
profil
radši se nerozcházet
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles