Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aféry - nový seriál z rozvodové síně

12. 03. 2011 | Televizní tipy

Nový seriál Aféry přichází na televizní obrazovky! Rozplést spletité vztahy svých klientů a pátrat po příčině, která přivádí manželské páry až k branám rozvodové síně – tohoto nelehkého úkolu se zhostí Pavel Kříž. V roli advokáta Dana Majera hledá v seriálu Aféry pohnutky kdysi se milujících dvojic, které je vedou k rozvodovým tahanicím.


Sám však možná bude překvapen zásadními zvraty, jež na něj na konci jeho pátrání mnohdy čekají. První díl nového seriálu Aféry, inspirovaný skutečnými příběhy manželských dvojic v rozvodových řízeních, uvidíte už v pátek 18. března ve 20.00 na Primě.


logoAdvokáta Dana Majera čeká případ manželů Kovářových, do jejichž manželství se vloudí Aféry - nedůvěra a podezřívavost. Pan Kovář je přesvědčen, že jej manželka podvádí. Myslí si, že jejím milencem je kamarád, kterému v nouzi nabídli střechu nad hlavou. Proč se ale nevlastní matky vehementně zastává jeho dospívající dcera Nikola? Co se vztahem nedůvěra udělá? Jsou manželova podezření o nevěře jeho ženy oprávněná? A naplní se tak úsloví „kamarád taky rád“?


Petr Kovář žije s dcerou Nikolou, kterou má z prvního manželství, a druhou ženou Danou. Nedávno nabídl pomoc a bydlení svému kamarádovi lékaři Davidovi, kterého žena vyhodila z bytu. Teď má však pocit, že zatímco on pracuje, jeho kamarád si užívá s Danou. A proto se chce rozvést. Zkušenému advokátovi  nového televizního pořadu Aféry - Majerovi však pouhé podezření nestačí. Jeho klient si musí opatřit důkazy. Paní Kovářová se o záměru svého muže dozví a jeho advokáta navštíví s úmyslem uvést vše na pravou míru.


pavel-krizNevěrná svému muži rozhodně není! To jen její muž špatně chápe některé situace a zbytečně je zveličuje. Davidova manželka Jana však neváhá dosvědčit, že její muž je opravdu děvkař. Ani to však Majerovi jako důkaz nestačí. Pan Kovář ale trvá na svém. Nepočítá však s překvapivým přiznáním své dcery Nikoly. Uzná, že se zmýlil, a žádost o rozvod stáhne. Advokáta Majera ale Nikola na nudli neutáhne. Najednou má v případu jasno a ví, že soud vyhraje ve prospěch svého klienta.


Dan Majer ale neřeší jen Aféry manželů Kovářových. Musí zjistit i to, proč má na papírku slovo „dárek“. Ještě že má skvělou asistentku Lucii – jeho maminka bude mít přece narozeniny! Co s tím? Lucie zasáhne a zajistí lístky do opery. Majer je zachráněn. Nadšení ho ale přejde hned, jak si maminka vyžádá jeho osobní doprovod. Pomůže i do třetice skvělá Lucie?


Seriál Aféry vstupuje na naše obrazovky již 18. března ve 20.00 na Primě!


Zdroj: Prima


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Aféry - nový seriál z rozvodové síně:

Aféry - nový seriál z rozvodové síně
Aféry - nový seriál z rozvodové síně
Aféry - nový seriál z rozvodové síně
Aféry - nový seriál z rozvodové síně
Aféry - nový seriál z rozvodové síně
Aféry - nový seriál z rozvodové síně
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles