Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.10. 2017
Dnes má svátek Michaela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ano šéfe 20.3. 2014

20. 03. 2014 | Televizní tipy
Mnoha restauratéry tolik obávaný, ale diváky velmi oblíbený nekompromisní šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se vrací v reprízách úspěšných dílů! V show Ano, šéfe s datem 20.3. 2014 opět uvidíte, jak šlapal na paty kuchařům i personálu a udílel své vzácné rady těm, kdo byli ochotni a schopni naslouchat, aby jejich provozovny i s jejich velkými plány nezmizely v propadlišti času...

Ano, šéfe – 20.3. 2014:


Restaurace U Tlustých je umístěna v atraktivní lokalitě Lednicko-Valtického areálu, přímo na hlavní cestě u Lednického zámku. Je součástí rodinného domu a celý objekt, včetně přilehlého květinářství, patří rodině Tlustých od nepaměti. Andrej Tlustý nemá provozní problémy, nepotřebuje pomoci s návštěvností.

Ano šéfe 20.3. 2014Je to dobrodruh a „všeuměl“, mající zkušenosti se stavbou dřevěných domů v USA, provozoval také produkční firmu, která zajišťovala turné Kabátů. V současnosti má firmu, která „vyrábí“ ručně nakládané sýry. Sýry nejsou jejich vlastní výroby, jen je sami naloží a poté rozváží po celé republice.

V restauraci jsou dva kuchaři – jeden z nich, Jan, dokonce pracoval v hotelu Marriot se Zdeňkem Pohlreichem. Podnik se dá charakterizovat jako středně velký, uprostřed je zastřešené dětské „hřiště“. Díky turisticky atraktivní lokalitě prosperují, ale představa Andreje Tlustého je přetvořit tuto restauraci v luxusní podnik, který by vydělal stejné množství peněz při menším počtu jídel.

Sám nemá konkrétní ideu, jak to má doopravdy vypadat v kuchyni a na place, ale určitě prý pozná, kdy „to bude ono“. Majitelé chtějí změnit skladbu jídel, jejich prezentaci, servis – zkrátka celý chod podniku. Od Zdeňka Pohlreicha tak očekávají, že jim pomůže najet právě na tento koncept. A to je velká výzva pro svérázného šéfa, který se jistě s chutí a vervou sobě vlastní pustí do práce. To vše uvidíte v pořadu Ano, šéfe s datem 20.3. 2014.

Reprízu pořadu Ano, šéfe! uvidíte
ve čtvrtek 20.3. 2014 ve 22.20 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe 20.3. 2014:

Ano šéfe 20.3. 2014
Ano šéfe 20.3. 2014
Ano šéfe 20.3. 2014
Ano šéfe 20.3. 2014
Ano šéfe 20.3. 2014
Ano šéfe 20.3. 2014
Ano šéfe 20.3. 2014
Ano šéfe 20.3. 2014
Ano šéfe 20.3. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky