Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.06. 2018
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ano šéfe 20.8. 2015

20. 08. 2015 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 20.8. 2015 – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 20.8. 2015:


Zřizovatel ZŠ Bílá se rozhodl využít příležitosti a přihlásil se do pořadu Ano, šéfe! Návštěva Zdeňka Pohlreicha byla pro všechny velkou výzvou. Jak je možné (a zda vůbec) pozvednout úroveň školních jídelen při náročných požadavcích jak na výživové hodnoty, tak i na cenu a množství vařených jídel? Školní jídelna je rovněž velmi specifická svými cílovými konzumenty – dětmi, jsou zde diametrálně odlišné představy o kvalitě a hodnotě jídel.

Ano šéfe 20.8. 2015ZŠ Bílá je nedávno zrekonstruovaná škola z budovy prvorepublikového francouzského lycea s moderně vybavenou kuchyní. Za kuchyň je zodpovědná paní provozní Lišková, která tvoří pojící prvek mezi kuchařkami a ředitelkou školy, paní Bihlerovou.

Ředitelka je nespokojená s úrovní vařených jídel, jejich pestrostí – a během jedné rozepře došlo dokonce i na slova, že chtěla přenechat provoz kuchyně jedné cateringové firmě, což se osazenstva kuchyně dotklo. Ti jsou totiž, v čele s paní provozní, přesvědčeni, že kvalita jídel je výborná.

Dalo by se dokonce říct, že očekávali neúspěch Zdeňka Pohlreicha při pokusu o jakoukoliv změnu v zavedeném systému hromadného stravování...
Kuchyně vaří denně 300 – 400 jídel v závislosti na předchozí objednávce, zároveň připravuje svačiny pro přidruženou MŠ.

Na každý den je v nabídce polévka, dvě jídla, přičemž jedno je vždy vegetariánské, a zákusek. To vše za cenu 25 Kč na porci. Děti si vždy objednávají konkrétní jídla týden dopředu. Jak se s těmito fakty „popral“ svérázný šéf Zdeněk Pohlreich?

Nenechte si 20.8. 2015 ujít reprízu dalšího dílu
oblíbené gastronomické show Ano, šéfe! od 20:15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe 20.8. 2015:

Ano šéfe 20.8. 2015
Ano šéfe 20.8. 2015
Ano šéfe 20.8. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !