Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.09. 2018
Dnes má svátek Zlata
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ano šéfe 30.4. 2015

30. 04. 2015 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 30.4. 2015 – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 30.4. 2015:


Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít reprízu dalšího dílu páté řady úspěšného pořadu Ano, šéfe!

Ano šéfe 30.4. 2015Nestává se často, že by byl Zdeněk pozván na zámek. Většina podobných staveb, které byly v posledních letech zrekonstruovány, je ve vlastnictví poměrně bohatých lidí, kteří zároveň mívají vkus a odpovídající gastronomickou erudici. Proto Zdeňkovu pomoc nevyhledávají. V Cholticích je to však jinak... Zámecký pán Josef „Krab“ Raba není tak docela pánem své situace. Zámek, ve kterém svou restauraci provozuje, si v restituci svého majitele nenašel a zůstal obci.

Ta na jeho rekonstrukci nemá příliš peněz a celý komplex se tak zvolna rozpadá. Kromě restaurace v zámku sídlí ještě vlastivědné muzeum, je zde expozice černého divadla a v největším sále je music club. Není proto divu, že zde pravidelně straší... Pan Raba naplňuje klasický obraz poctivého českého podnikatele – dře jako kůň, ale nic z toho nemá. Restaurace denně rozváží sto jídel za vyloženě dumpingovou cenu a zároveň slouží spíše jako jídelna pro obec Choltice.

Není divu, že pak pro lepší gastronomii nezbývá místo – zámek se snaží vkusem vyhovět podzámčí. Provozovatel sice hýří nápady o centru zdravé gastronomie, ale na jejich provedení mu prostě už nezbývá energie...

Zdeněk naskočí do bludného kruhu hotovek a specializovaných akcí. Po delší době má před sebou partnera, který se nejen nestaví na zadní, ale poměrně razantně aplikuje změny, které mu Zdeněk navrhne.

Díky tomu, že v kuchyni Krabovi úřadují dvě oběti českého gastronomického školství, se Zdeněk vžije také do role kuchařského mistra, kterému nezbývá, než naučit kuchaře základy jejich řemesla. Pobyt na zámku inspiruje Zdeňka nakonec k neobvyklému kroku, kterým se stylově rozloučí. Ale jak bylo řečeno již na začátku – boj s blafy nikdy nekončí...

Nenechte si 30.4. 2015 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené  gastronomické show Ano, šéfe! od 22:35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe 30.4. 2015:

Ano šéfe 30.4. 2015
Ano šéfe 30.4. 2015
Ano šéfe 30.4. 2015
Ano šéfe 30.4. 2015
Ano šéfe 30.4. 2015
Ano šéfe 30.4. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !