Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.10. 2017
Dnes má svátek Michaela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ano, šéfe 7.10. 2014

7. 10. 2014 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 7.10. 2014 –– a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 7.10. 2014:


V pardubickém parku hned u jezírka se „potápí“ další restaurace. Restaurace Rybárna je zdálky kouzelné místo. Široká přízemní budova v téměř japonském stylu leží na břehu Matičního jezera uprostřed parku v centru města. Ideální místo pro příjemnou večeři, oslavu v širším kruhu, nebo na zálety – zvlášť když kuchyně je poměrně ucházející. V čem je tedy problém? 

Ano, šéfe 7.10. 2014Stejně jako mnohým jiným restauratérům, i panu Karlu Ševečkovi s krizí povážlivě ubyli hosté. Podnik, který mu dříve zajišťoval docela slušné živobytí, má najednou co dělat, aby sám sebe uživil. Většinu tržeb dělá pivo podávané na venkovní sezení přes okénko, na ojedinělé rybí menu chodí málokdo.

V zanedbané budově je Rybárna pouze v pronájmu, a byť se nájem zvyšuje, do objektu žádné peníze netečou. A nenatékají ani do kapsy majitele restaurace pana Karla. Ten se to několikrát zkusil změnit nejrůznějšími akcemi, takže v Rybárně si hosté v minulosti mohli dát třeba velblouda nebo cvrčky.

Pan Karel má kromě toho problémy nejen s majitelem objektu, ale i s vlastními zaměstnanci. Dbá sice o to, aby bylo všem v práci příjemně, ale když je potřeba, nedokáže si pořádně dupnout. Rozhodl se tedy situaci vyřešit posledním radikálním řezem: pozval si sem obávaného šéfa Zdeňka Pohlreicha.

Ten poměrně rázně odhalí, kde jsou největší slabiny. Pro pana Ševečka bude náhlé prozření nepříjemným zážitkem, zvláště když mu Zdeněk hází talíře s nepoživatelnými blafy přímo do Matičního jezera a když mu provádí dost drsnou drezuru personálu. Bude to chtít i pořádný průplach kuchyně, změnu interiéru, opravy a lepší propagaci této trochu zastrčené restaurace.

Celé osazenstvo tak čeká hromada práce, protože i zde platí, že „pečení pstruzi sami do huby nelítají“. Zda se tady šéfovi podařilo vylovit pro pana Karla onu příslovečnou zlatou rybku, uvidíte dnes 7.10. 2014 v repríze na Primě!

Nenechte si 7.10. 2014 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené gastronomické show Ano, šéfe! od 22:25 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano, šéfe 7.10. 2014:

Ano, šéfe 7.10. 2014
Ano, šéfe 7.10. 2014
Ano, šéfe 7.10. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků