8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Autosalon vytvoří ideální auto pro ženy s miminkem

2. 11. 2012 | Televizní tipy
Autosalon 44 rozjíždíme v sobotu 3.11. od 8.15 na Prima family. V tomto dílu vám představíme ideální auto pro ženy s miminkem. Na večerní megafilm Avatar se nastartujte hned po ránu v našem Autosalonu! A překvapivě tam najdete i pěknou a praktickou rodinnou reportáž.

V pořadu Autosalon jsme vytunili VW Up přesně pro účely celé rodiny a zvláště pro ženy s miminkem. Jak z malého auta, vhodného do městského provozu, udělat prostorný automobil pro maminky i tatínky? Jaké barvy auta teď frčí a má na to vliv pohlaví dítěte?

Autosalon vytvoří ideální auto pro ženy s miminkemDo interiéru vozu zabudujeme spoustu odkládacího prostoru, přihrádek, držátek apod. pro zásobníky na vatové tyčinky, vlhčené ubrousky, přesnídávky, lahvičky, zásobník na plínky, dva držáky na dudlíky, 12voltový ohřívač na mléko, samozřejmě nechybí ani přebalovací box včetně uzavíracího odpadkového zařízení na použité plenky, který ocení zejména otcové.

Vrcholem je snímání dětské sedačky kamerou a přenášení obrazu na přístrojovou desku. V dalším dílu Autosalonu tedy budeme hledat rodiny, které se odváží vozidlo s touto úpravou vyzkoušet.

Sledujte na vlastní oči Autosalon, ve kterém představíme ideální auto pro ženy, již v sobotu 3.11. 2012 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !